Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!
Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!

Dev balinalar canlandı: Milyonlarca dolarlık Bitcoin, Ethereum ve XRP hareket etti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük kripto para cüzdanlarından bazılarının harekete geçtiği öğrenildi. Piyasaların iyileşme gösterdiği son 24 saatte balinalar; Bitcoin, Ethereum ve XRP üzerinden milyonlarca dolarlık transferler gerçekleştirdi.

Özellikle Binance’teki traderların çok yüksek değerli Bitcoin işlemlerine dahil oldukları gözlemlendi.

Kripto takipçisi Whale Alert’e göre, borsadaki cüzdanlar, her biri yaklaşık 36 milyon dolar değerinde 3.500 BTC’lik iki fonu iki ayrı bilinmeyen cüzdana gönderdi. Üçüncü bir işlem ise kaynağı bilinmeyen başka bir cüzdana 35 milyon dolardan fazlaya tekabül eden 3.405 BTC gönderdi.

Bitcoin, Ethereum ve Ripple balinaları hareketlendi

Binance’in de dahil olduğu üç ek işlemle bugünün en büyük BTC balina işlemleri şöyleydi:

Ethereum’a baktığımızda, Binance dün bilinmeyen bir cüzdandan 10,5 milyon dolar değerinde 32.371 ETH aldı. Ek olarak 63 milyon dolar değerinde 197.436 ETH, tanımlanamayan iki cüzdan arasında transfer edildi.

Ripple’ın da birkaç büyük XRP işleminde yer aldığı görülüyor.

Balina gözlemcileri, özellikle Ripple ile ilgili iki işlemi izliyor. Biri, 11,4 milyon dolar değerinde 50.886.987 XRP’yi bilinmeyen bir cüzdandan bilinen bir Ripple cüzdanına taşıdı. Bir diğeri ise bilinmeyen bir cüzdandan Ripple’a 6,7 ​​milyon dolar değerinde 29.341.273 XRP gönderdi.

Ripple, toplam XRP arzının yarısından fazlasına sahip.

Yazım sırasında Bitcoin, son yirmi dört saat içinde %3,65 artışla 10,693 dolar seviyesinde. Ethereum, son yirmi dört saatte %6,24 artışla 345 dolar ve XRP, son yirmi dört saatte %3,74 artışla 0,2322 dolar.

Bu arada kripto ETP ticaret hacmi son derece düşük bir seviyeye geriledi. Sebeplerini merak ediyorsanız buradaki yazımızı inceleyebilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin