DeFi mi popüler Altcoin mi? Ünlü milyarder tercihini açıkladı
DeFi mi popüler Altcoin mi? Ünlü milyarder tercihini açıkladı

DeFi mi popüler Altcoin mi? Ünlü milyarder tercihini açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin milyarderi Mike Novogratz, Litecoin konusundaki şüphelerini paylaşarak DeFi projelerinde vakit geçirmeyi tercih ettiğini söyledi

Eski Goldman Sachs yöneticisi, Bitcoin milyarderi ve Galaxy Digital CEO’su Mike Novogratz, Litecoin’in parlak geleceğine inanmadığını ve DeFi projelerini tercih ettiğini söylemek için Twitter’dan paylaşımlarda bulundu.

“DeFi projelerinde vakit geçirmeyi tercih ederim”

Novogratz, borsaların gizlilik paralarını (Bittrex Monero, Zcash ve Dash listeden çıkardığını duyurdu) ve XRP’yi kaldırmaya başladığına inanan Nuggets News’in kurucusu Alex Saunders’ın tweet’ine yanıt verdi.

Galaxy Digital CEO’su, Litecoin’in gerekli özelliklere sahip olmadığı için benimsenmesini artırabileceği konusundaki şüphelerini paylaştı.

Bu nedenle Novogratz, DeFi projelerine zaman ayırmayı tercih ediyor ve Bitcoin ve Ethereum’da long pozisyonunda bulunuyor

Saunders ayrıca, Litecoin’in düzenleyici kesinliğe sahip olduğu ve bu yıl gizlilik özellikleriyle ilgili bir güncelleme sunmayı planladığı için ilk 3 sıraya tırmanabileceğini düşünüyor.

Ayrıca, Grayscale (Grayscale Litecoin Trust) ve Coinbase’den desteği de söz konusu.

Daha önce Novogratz, Litecoin’den Bitcoin’e doğrudan bir saldırı olarak bahsetmişti ve LTC’nin BTC’den daha hızlı olmadığını ve LTC’nin gümüş Bitcoin olmadığını vurgulamıştı.

“SEC’in Ripple’a dava açmasının bu kadar uzun sürmesi garip”: Mike Novogratz

SEC, 21 Aralık’ta Ripple aleyhine resmi olarak suç duyurusunda bulunup yatırımcılara kayıtsız menkul kıymetler (XRP) satmakla suçladıktan sonra, Novogratz, Jay Clayton’a eleştirilerde bulunarak Ripple için bu kadar uzun süre geçtikten sonra dava açılmasının manidar olduğunu vurgulamıştı.

Novogratz, XRP’nin aksine, düzenleyici tarafından menkul kıymet olmadıkları onaylandığı için Bitcoin ve Ethereum’un “bir SEC geçişine” sahip olduğunu yazdı.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin