Kripto dünyasında bu hafta nasıl geçti? Ön plana çıkan varlıklar neler oldu?
Bitcoin mi Ethereum mu? Geleceğin kripto parası hangisi?

DeFi, Bitcoin ve Ethereum için ne anlama geliyor? Analist açıkladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DeFi analisti David Hoffman, Bitcoin’e bağlı varlıkların Ethereum’daki yükselişinin hem Ethereum hem de Bitcoin için yeni bir boğa sezonunun kapılarını açtığını iddia etti.

“Ethereum’da yaklaşık 1 milyar dolarlık tokenize Bitcoin var.”

Kripto podcast yayınıcısı Luke Martin, bu haftaki iki programında merkezsiz finans üzerine yoğunlaştı. Martin, şu anda Ethereum’da yaklaşık 1 milyar dolar değerinde tokenize BTC olduğunu belirtti.

Tokenleştirilmiş emlak platformu RealT’nin operasyon şefi Hoffman, Martin’e bu Bitcoin’inlerin riskten kaçınan kişilere kâr etme fırsatı sağlayacağını söyledi.

Bir kültür olarak Bitcoin’ciler, şu anda DeFi yatırımcılarında gördüğümüzden çok daha fazla riskten kaçınıyor. DeFi ve Ethereum, deneyler yapmak ve sınırları zorlamakla, gerçekten ne yapabileceğimizi görmekle ilgili. Bitcoin’ciler ise Bitcoin’lerini riske atmaktan gerçekten korkarlar.

Ancak Hoffman, Bitcoin’in Ethereum’da finanse edilebileceğini ve merkezsiz finans (DeFi) protokolleriyle entegre edilebileceğini, böylelikle muhafazakar Bitcoin’cilere kâr fırsatları sunabileceğini söylüyor.

WBTC ile, BTC’nizi MakerDAO veya Compound’a gönderebilir ve ardından buna dayalı olarak borç çekebilirsiniz. Bu, Bitcoin’leri üzerinden vergi ödemek istemeyenler için avantajlıdır.

“Gelecekte Bitcoin’i Ethereum’a koymanın riskleri azalacak.”

Hoffman, Ethereum’da BTC kullanmanın şu anda Bitcoin’i birçok Bitcoin’cinin tercih ettiği kripto varlık yönetimi şirketi BlockFi’ye koymaktan daha riskli olduğunu kabul ediyor. Bununla birlikte BlockFi’nin müşterinizi tanıyın (KYC) gereksinimlerine sahip olduğunu belirterek gelecekte Bitcoin’i Ethereum’a koymanın eşit veya daha az riskli olacağına inanıyor.

Genel olarak, RealT yöneticisi, tokenize Bitcoin’in hem BTC hem de ETH fiyatı için iyi olduğunu düşünüyor.

Bence Ethereum’daki Bitcoin’ler, BTC için yükseliş eğilimi gösteriyor çünkü bu bir Bitcoin tedarik havuzu. Aynı zamanda Ethereum için de iyiye işaret.

Bu arada 18 Eylül Ethereum fiyat analizi için bu bağlantıyı kullanabilirsiniz.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin