Dash son güncellemesini duyurdu: Yeni özellikler, son fiyatlar ve daha fazlası
Dogecoin (DOGE) fiyatı ve topluluk ruhu

Dash son güncellemesini duyurdu: Yeni özellikler, son fiyatlar ve daha fazlası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dash platformu, en son güncellemesinde protokol sürümü oluşturma ve diğer yeni özellikleri tanıtacak. Bu hafta sonu dördüncü güncellemesini duyuran Dash’in bir sonraki güncellemesini altı hafta sonra, yani 6-20 Ekim aralığında yapması bekleniyor.

Yeni sürümde neler var?

Dash son güncellemede geliştiricilerin bir test ağına ve ana ağa geçmeye başlamasını kolaylaştırmak için protokolünün yeni sürümlerini eklediklerini açıkladı. Önceden, geliştiricilerin Evonet’teki verileri silmesi ve her yeni sürümde platform yazılımlarını güncellemesi gerekiyordu. 

Şirket tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

Bu yaklaşım erken test için iyi olsa da, testnet ve ana ağ için uygun değil. DCG geliştiricileri, tümü koordinasyon içinde çalışan farklı veri sürümlerini, düğümleri ve istemcileri işlemek için, kullanıcı deneyimini etkilemeden değişikliklerin sorunsuz bir şekilde kullanıma sunulmasına olanak tanıyan sürüm oluşturuyor.

Diğer yeni işlevler arasında, geliştiricilerin artık bir veri sözleşmesindeki ikili alanları tanımlama yeteneğine sahip olduğu belge ikili özellikleri, Dash Platform Adı Hizmetinde varsayılan bir ad özelliği ekleme, JavaScript kitaplığını yeniden düzenleme, dağıtım paketindeki ilerlemeler ve DAPI uç noktaları yer alıyor.

DASH fiyat görünümü

Piyasa hacmine göre 26. sırada yer alan DASH, son 24 saatte kripto para piyasasının tamamıyla birlikte gerileme halinde. Günlük %9,24 kayıp bildiren coin 66 doların üzerinde kalmak için yoğun bir çaba gösteriyor.

Kripto para biriminin toplam hacmi ise 640 milyon doların hemen üzerinde.

Bu arada tanınmış bir analist, Chainlink ve XRP yatırımcılarına bazı önemli uyarılarda bulundu. Ayrıntıları buradan inceleyebilirsiniz.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin