DASH 12.3 sürümü 3 Temmuz 2018’de erişilebilir olacak
Dash piyasadaki gizli bir hazine olabilir

Dash piyasadaki gizli bir hazine olabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dash piyasadaki gizli bir hazine olabilir. Dash’ın Operasyon Direktörü Robert Wiecko, 17 Nisan’da Moskova Konferansı’nda bir röportaj yaptı ve burada patentler, Dash ve piyasadaki mevcut yerleşimi hakkında konuştu.

“Kapsayacağımız alan içinde, sessiz ve dinamik olacağız.”

Röportaj, pazarın dinamikleri ve Dash’ın hız ve gelişimin diğer kripto para birimleriyle nasıl karşılaştırılabileceğiyle ilgili konular ile ​​başladı. Takım içindeki dinamikleri ve gelişmeleri devasa olarak görüyor. Ekip, çalışmalarını yasal danışmanlarla incelemek için uygun bir yasal set oluşturdu. Geçtiğimiz günlerde savunma patentini aldılar. Böylece sonuçlarını şu an görmeye başlayabilirler. Bunların ardından tüm sosyal medya kanallarında çok sayıda demo yayınladılar. Robert Wiecko konuya yönelik şunları söyledi:

Kullanıcılar gösterge panosunda, sitede ve bazı platformlarda biraz daha az yayın bekleyebilir. Muhtemelen diğer kripto paralarını oldukça iyi bir şekilde karşılaştıran dinamikleri görebiliyorum. Açıkçası, çok fazla projeyi takip etmiyorum. Bu yüzden uygulamayı, her projeyle karşılaştırmak gerçekten zor. Ancak bence, kapsayacağımız alan içinde, sessiz ve dinamik olacağız.

Dash piyasadaki gizli bir hazine olarak on ikinci sırada yer alıyor

Robert Wiecko’nun patentlerin Dash’a verdiği önemle ilgili yorumları şunlardır:

“İnsanların, bunların savunma amaçlı patentler olduklarını fark etmeleri gerekiyor. Böylece onları topluluğun her gelişmeye tanıklık etmesi için serbest bırakıyorlar. Her şeyi topluma veriyoruz, bu çalışmanın kaçırılmamasını istiyoruz.”

Dash şu sıralar haftada %22,6 artışla 461,29 dolardan işlem görüyor. Dash’ın şu an 3,7 milyar dolarlık piyasa değeri var. Şu anda Dash, kripto para piyasası listesinde on ikinci sırada yer alıyor.

“Dash’ın büyük sürümü bizi yükseklere çekecek.”

Robert Wiecko ayrıca, geliştirme ekibinin proje portföyleri ve bazı küçük güncellemeler hakkında ayrıntıları yakında yayınlayacağını belirtti. Birkaç ay içinde, ayrıntıların yakında güncelleneceği en büyük etkinlik sürümüne sahipler. Bir Dash tutkunu olan Brian Kelly konuya yönelik şunları söyledi:

Dash ve ekibi her zaman çok az, nedenini bilmiyorum. Çocuklar kalktı! Orada çok büyük bir yarış var ve biliyorum ki Dash ekibi en iyisini yapabilir. Bu yüzden lütfen yeni yenilikleri ve uyarlamaları Dash’a getirin. Onu bekliyoruz! İyi şanslar beyler, büyük sürüm bizi yükseklere çekecek.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin