featured

Dash (DASH) AloGateway ile ortaklık kurdu ve DASH fiyatları artışa geçti

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para birimi Dash (DASH) küresel ödeme işlemcisi olan AloGateway ile ortaklık kurdu. Bu ortaklık altkoinin daha fazla popüler olmasını sağlayabilir. AloGateway bu hafta, Dash’ı kendi platformuna entegre edeceğini duyurdu. AloGateway’deki işletmeler artık Dash ile işlem yapabilecek.

AloGateway’ın Dash’ı seçmesi için çok nedeni var

Dash, dünyanın en kullanıcı dostu Blockchain’i üzerinde ölçeklenebilir bir kripto para birimini olmayı hedefliyor. Ağ özellikleri anında onaylanmış ve çift harcamaya dayanıklı bir modeli içeriyor. Dash’ın, kendi kendini yöneten örgütsel yapısı, Dash’ı bir DAO (merkezi olmayan özerk organizasyon) yapıyor. Alogateway’in CEO’su Sherwin Quiambao ortaklık hakkında şunları söyledi:

Dash’ı, platformumuzda sunacağımız ilk dijital varlıklardan biri olarak seçmek için çeşitli nedenlerimiz var. İlk olarak Dash, herhangi bir Blockchain ağının en düşük ücretlerini ve en hızlı işlemlerini sağlıyor. Dash özellikle Asya ve Avrupa’nın çoğunda büyüme için çok fazla potansiyel göreceğimiz aktif bir topluluğa da sahip.

Bu ortaklık Dash’ın Asya’da benimsenmesinin anahtarı olabilir

Dash’ın bu entegrasyonu, Asya’da benimsenmesinin anahtarı olabilir. Dash yetkilisi Karen Hsu, konuya yönelik şunları söyledi:

AloGateway’in Blockchain teknolojisini benimsemesine yardımcı olmayı dört gözle bekliyoruz. AloGateway işletmelere, Dash, Bitcoin, Litecoin ve Ethereum gibi dijital varlıklara geçiş yapma seçeneği sunan esnek bir platform.

Dash’ın CEO’su Ryan Taylor konuya yönelik şunları söyledi:

Bu ortaklık Dash için heyecan verici. Asya’daki en büyük ödeme işlemcilerinden biri olan AloGateway, özellikle Asya ve diğer kripto ağırlıklı bölgelerdeki küresel ağımızı genişletme politikamıza katkı sağlayacak.

Dash (DASH) AloGateway ile ortaklık kurdu ve DASH fiyatları artışa geçti
Dash (DASH) AloGateway ile ortaklık kurdu ve DASH fiyatları artışa geçti

Dash (DASH) fiyatında son durum

Yazım sırasında Dash, %2,7 oranında artışla 263,8 dolardan işlem görüyor. Dash şu anda 2,1 milyar dolarlık piyasa değeriyle 13. sırada yer alıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin