dan nathan

Dan Nathan, Bitcoin eleştirilerine çok sert çıkıştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dan Nathan televizyon programında, Bitcoin’i eleştiren Rich Ross’a tepki gösterdi. Dünyanın ekonomi gündeminde baş rolde bulunan Bitcoin hakkında birçok tartışma süregeliyor. Özellikle de televizyon kanalları ve programları Bitcoin konusuna geniş yer ayırıyor. Amerika’da yayınlanan ve herkesin takip ettiği CNBC’de de bu konu tartışıldı. Geçtiğimiz gün yayınlanan programda, Evercore firmasında çalışmalarını yürüten bilgisayarcı Rich Ross, Bitcoin hakkında eleştirilerde bulununca; programın diğer konuklarından Dan Nathan sert tepki gösterdi. Bitcoin’in geçmişinde büyük emekleri olan Nathan’ın bu konu hakkındaki çıkışı görülmeye değerdi.

Dan Nathan: “Lütfen işine bak”

RiskReversal.com’un da editörlüğünü yapan Dan Nathan, Bitcoin’in performansını eleştiren Evercore ISI teknisyeni Rich Ross’a “sinirlenmeye” başladığını söyledi. Ross, daha önce Bitcoin’in bu hafta yaklaşık yüzde 50 düşüş yaşaması nedeniyle son birkaç ay içinde kötü bir yatırım tercihi olduğunu ileri sürmüştü. Ross, Bitcoin fiyatlarındaki uçuculuk hakkında da yorum yaparak, örnek olarak Boeing’in 2016’dan bu yana yüzde 200 büyümesini de örnek gösterdi. Bu örnekten sonra konuşmaya başlayan dan Nathan ise duruma sinirlendi. Bitcoin’in 2017 yılı özelinde yüzde 1000 kazandığını hatırlatan Nathan, Ross’u işin kolayına kaçmakla suçladı.

Nathan son olarak şu ifadeleri kullandı:

Dostum benim Bitcoin için neleri göze aldığımı bilmiyorsun. Geçirmiş odluğumuz zorluklar hakkında bir fikrin yok ama burada hala konuşuyorsun. Lütfen işine bak.

CNBC’deki program daha sonra Fast Money‘nin Bitcoin raporlamalarına ilginç yaklaşımı ile devam etti.

CoinTelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin