featured
DailyBinance ile en başarılı Binance sinyalleri ayağınıza geliyor.

Kazançlı günlük Binance sinyalleri almak ister miydiniz? Karşınızda DailyBinance!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

DailyBinance, Binance kullanıcıları için günlük sinyaller üreten benzersiz bir sistem. Diğer sinyal sistemlerinin aksine DailyBinance’de sinyaller traderlar tarafından üretilir ve sistemin bünyesinde birçok farklı sinyal üretici bulunuyor.

Sistem bu sinyal üreticilerin sinyal istatistiklerini sürekli takip eder ve kaydeder. Aşağıda görüldüğü gibi günlük olarak Binance ve DailyBinance gelişmeleri hakkında raporlar sunar. Bu özellikleri ile diğer sinyal sistemlerinden ayrılmaktadır.

Her sinyal üreticinin kendi istatistiklerine bakarak kıyas yapabilirsiniz

Genel günlük raporların dışında, her sinyal üreticinin sayfasında kendi istatistikleri bulunmaktadır. Aşağıda başarılı sinyal üreticilerinden Rosalie’nin istatistiklerini görebilirsiniz.

İşlem sayısı az olmasına rağmen daha önce hiçbir sinyalinde başarısız olmamış ve her sinyali ortalamada yüzde 11,61 kazanmış.

BinanceWinner, iyi traderlar ile yatırımcıları buluşturuyor

Sinyaller sizlere daha önce bahsettiğimiz, iyi traderlarla yatırımcıları buluşturan platform BinanceWinner tarafından üretilmektedir. BinanceWinner’da başarılı olan traderlar DailyBinance’de sinyal üretici seçilerek işlemleri otomatik olarak sinyale dönüşmektedir.

Bir üreticinin başarılı sinyal sayısı %70’in altına düştüğünde sinyal üretme yetkisi elinden alınıyor. Sistem, bu özelliği ile tüm sinyal sistemlerinden ayrılıyor. Ayrıca bir sinyal üretici sinyal ürettiği zaman aşağıda görüldüğü gibi sinyali hangi üreticinin ürettiği, üreticinin daha önceki sinyallerdeki başarı oranı ve başarılı olduğunda yüzde kaç kazanç sağladığını gösteriyor.

Şeffaf yapısı, istatistikleri ve çoklu sinyal üretme özellikleriyle bu sistem, kullanmaya değer bir platform olarak dikkat çekiyor. Ayrıca DailyBinance bir BinanceWinner hizmeti olduğundan, herhangi birine üye olup Plus üye olan kullanıcılar diğer sistemde de Plus üye olarak ücretsiz kullanabiliyorlar.

Çok sayıda trader tek bir platformda

BinanceWinner’da çok sayıda trader yarışmaktadır. Ayrıca Binance üzerinde çok çeşitli benzersiz raporlar sunmaktadır. 2 site için aylık toplam 60 dolarlık bir Plus üyelik ile bu sistemlerde Plus üye olabilirsiniz.

DailyBinance projesinin detaylarını incelemek için web sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca DailyBinance Plus üyeliği ile beraber gelen BinanceWinner’ın benzersiz trade kopyalama sisteminin videosunu aşağıdan Türkçe altyazılı izleyebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin