Crypto Valley
Crypto Valley

İsviçreli Crypto Valley dev bir Blockchain ortaklığı gerçekleştiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın önde gelen Blockchain ve kriptografik teknoloji ekosistemi Crypto Valley Association (CVA), bugün, ülkenin önde gelen denetim, muhasebe, vergi ve danışmanlık hizmetleri sağlayıcılarından biri olan BDO İsviçre ile stratejik bir ortaklık kurduğunu duyurdu.

“Blockchain pek çok sektöre yeni boyutlar katıyor.”

BDO’yu stratejik bir ortak olarak kabul etmekten mutluluk duyduğunu söyleyen CVA Başkanı Oliver Bussman, Blockchain’e inandığını ifade etti.

Bussman:

Blockchain teknolojisinin gelişimi, denetim, muhasebe, vergi ve danışmanlığa  yeni boyutlar katıyor ve  bu alanlardaki gelişmeler, teknolojinin ilerleyen toplumdaki artan rolü için çok önemli yere sahip olacak. İsviçre’nin önde gelen profesyonel hizmet şirketlerinden biri olan BDO, üyelerimize en iyi sınıf anlayışını ve desteğini sunacak perspektife ve uzmanlığa sahip bir şirkettir.

Crypto Valley Association, BDO ortaklığı ile teknolojinin ön saflarına konumlanacak

CVA, BDO İsviçre ile olan ortaklığı sayesinde, dünyanın önde gelen Blockchain ve kriptografik ekosistemlerinden birini oluşturmaya devam ederken; bağımsız ve kâr amacı gütmeyen bir dernek olarak çalışabilecek. Ortaklık, BDO’ya CVA’nın ağına erişim sağlayacak ve Blockchain sektöründeki yenilikçilerin yüz yüze kaldığı sorunları anlamalarına ve çözmelerine yardımcı olacak.

BDO İsviçre CEO’su Werner Schiesser ise konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Uzun vadede Blockchain, BDO ve müşterilerimiz tarafından kullanılan süreçleri güçlü bir şekilde etkileyecek ve değiştirecektir. CVA ile ortaklık yaparak, teknolojinin ön safında olduğumuzu garanti edebiliriz. Birlikte yenilikçiliği teşvik etmek ve girişimcileri iş durumlarıyla ilgili sorularda desteklemek istiyoruz. Blockchain, dünyayı daha önce hiç görmediğimiz bir şekilde birleştiriyor ve bu nedenle, bu yeni merkezi olmayan dünyayı şekillendiren bir topluluğun parçası olmaktan mutluluk duyuyoruz. BDO kararlı ve yararcı bir oluşum. Bu yüzden bir CVA ortağı olarak, önlerine çıkan tüm zorluklarla başa çıkacağız.

“Bu ortaklık bizim için bir gurur kaynağı.”

Bu duyurunun organizasyon için önemli bir dönüm noktası olduğunu ifade eden Bussman, sözlerini şöyle noktaladı:

Geçtiğimiz yıl boyunca CVA, beklentilerimizin çok üstünde bir büyüme geçirdi. Gerçekleşen bu tür olaylar  sağlam temeller oluşturmamıza ve ekosistemi büyütmemize yardımcı oluyor. BDO ile ortaklık yapmak bizim için bir gurur ve üyelerimize bu heyecan verici yolculukta daha fazla hizmet ve destek sağlayacaktır.

İsviçre’den kripto ve Blockchain dostu uygulamalar görmeye her geçen gün devam ediyoruz. Avrupa’nın merkezinde böyle dev bir ülkenin bu endüstriye dostane bir tavır sergilemesi, biz kriptoseverleri de memnun etmeye devam edecek.

banklesstimes

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin