Crypto.com DeFi alanına bomba gibi giriyor!
Crypto.com DeFi alanına bomba gibi giriyor!

Crypto.com DeFi alanına bomba gibi giriyor! “Yüzde 1.000 getiri…”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ödemeler ve kripto varlıklarının takası ile ilgilenen bir holding olan Crypto.com, DeFi Swap adlı bir platformla merkezsiz finans endüstrisine resmen giriş yaptığını duyurdu.

Cuma günü yayımlanan whitepaper dokümanına göre DeFi Swap, popüler Uniswap merkezsiz borsasının bir çatalı.

Crypto.com, CRO’ya dayalı bir yield farming sistemi başlatıyor

Küçük estetik değişikliklerin ötesinde farklılıklar, token seçiminden, ek coğrafi kısıtlamalardan ve özellikle Crypto.com Chain’in simgesi olan CRO’ya dayalı bir yield farming teşvikinden oluşuyor gibi görünüyor.

Borsa ile CRO tokenini stake eden kullanıcılar, günlük olarak tahsis edilen ek token ödülüne hak kazanacak. Daha yüksek stake miktarları, her stake etme yılından sonra artan bir çarpana bağlı olarak sahiplere daha yüksek getiri hakkı verecek.

Destek için uygun olan minimum miktar, 11 Eylül itibarıyla yaklaşık 160 dolara ​​tekabül eden 1.000 CRO.

Tahakkuk eden token ödülleri, yatırılan miktarın 100.000 CRO’dan (16.000 dolar) yüksek veya düşük olmasına bağlı olarak 30 veya 90 günlük bir hak ediş süresine tabi olacak.

“Yüzde 1000 getiri mümkün.”

Sistemin bugün var olan yaygın yield farming programlarına benzemediğini ifade edebiliriz. Ancak çok önemli bir hak ediş uyarısı var. Crypto.com’un hesaplayıcısı, iki yıl boyunca yaklaşık 500.000 CRO (80.000 dolar) stake etmek için yıllık getirinin %1.000’den daha yüksek olabileceğini öne sürüyor. Oranlar muhtemelen değişebilir ve dönem boyunca bu kadar yüksek kalıp kalmayacakları merakla bekleniyor.

Crypto.com CEO’su Kris Marszalek, Cointelegraph’a şirketin “bütün bir ekosistem inşa ettiğini ve DeFi ürünlerinin yol haritalarının önemli bir parçası olduğunu” söyledi. CEO ayrıca DeFi cüzdanının da geliştirildiğini ve yolda olduğunu söyledi.

Böylelikle şirket, Binance’in DeFi’den ilham alan ürünleri piyasaya süren merkezi bir sağlayıcı trendini de takip edecek. Binance’in kendi blok zincirini zorlamasının aksine, Crypto.com’un stratejisi şu ana kadar Ethereum odaklı görünüyor. DeFi Swap ürünü, bir teşvik programı aracılığıyla kullanıcıları çekmeyi amaçlayan başka bir Uniswap çatalı olan SushiSwap ile bazı benzerlikler taşıyor.

Platform bazı bölgelerde yasaklı

Ancak borsanın rakiplerinden daha az merkezsiz bazı yönleri var. Özellikle platform, Amerika Birleşik Devletleri, Çin Halk Cumhuriyeti ve genellikle yaptırım listelerinde bulunan çeşitli diğer eyaletler gibi yargı bölgelerinde IP ile kısıtlanmış durumda.

Marszalek nedenini yanıtlarken, “uyumluluk, gizlilik ve güvenliğin yaptıkları her şeyin temeli olduğunu ve temel ürün geliştirme kararlarını belirlediğini” söyledi.

Bu arada günün en çok kazandıran DeFi tokenlerini merak ediyor musunuz? Yanıtı buradaki yazımızda.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


istanbul medyum

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin