Türkçe dil desteğine sahip Crypto.com uygulaması ve borsası hizmete girdi
Crypto.com Chain (CRO) ABD’de yeni Visa kart duyurusu ardından yüzde 22 oranında artış gösterdi

Crypto.com Chain (CRO) ABD’de yeni Visa kart duyurusu ardından yüzde 22 oranında artış gösterdi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crypto.com Chain, Temmuz ayında piyasaya sürülecek yeni MCO Visa kartlarının son açıklamasını takiben sağlam bir fiyat artışı gördü.

Crypto.com Chain’in son duyurusu, 14 Temmuz 2019 tarihinde ABD’de Crypto.com Chain’in ABD’de piyasaya sürüleceği açıklaması sonrası CRO altcoin fiyatı yüzde 22 oranında artırdı.

Crypto.com kripto para kartı için Metropolitan Commercial Bank ile ortak çalışacak

En son haberler Cypto.com’un son projesi MCO Card tasarımlarını başlattığını ve topluluğun bu kart yoğun ilgi gösterdiğini bahsediyor. Crypto.com 14 Temmuz 2019’da ABD’li Metropolitan Commercial Bank ile ortak olarak başlayacak.

MCO debit kartlardan yıllık veya aylık ücretler alınmayacak ve ayrıca diğer avantajlar arasında sınırsız havalimanı lounge girişi de dahil tüm harcamalarda yüzde 5’e varan oranlarda iade söz konusu olacak.

Crypto.com’un Kurucu Ortağı ve CEO’su Kris Marszalek konu ile ilgili şunları söyledi:

ABD’nin çıkış tarihini duyurmaktan ve yeni kart serimiz Frosted Rose Gold kartı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. Rakipsiz ek ödemeler ve benzersiz avantajlar sunan güçlü Crypto.com uygulaması ile destekli MCO Visa kart, ABD’de her kripto para kullanıcısının sahip olması gereken bir kart.

Haber sonrası CRO ve MCO hızlı yükseldi

Duyurunun ardından, Crypto.com Chain tokeni CRO ve Monaco tokeni MCO’da yüzde 20’ye varan fiyat artışları görüldü. Bugün ayrıca VeChain’in henüz resmi duyurusu gelmese de Wallmart ile bir stratejik ortalığa gireceği haberleri çıkmıştı. Ardından VeChain’de de bir benzer yükselişe şahit olduk.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin