Crowd Machine cüzdan hesaplarının saldırıya uğradığını açıkladı
Crowd Machine cüzdan hesaplarının saldırıya uğradığını açıkladı

Crowd Machine hacklendi: Ancak bu sefer hackerlar yakalandı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Californialı kripto para borsası Crowd Machine’i hacklediği iddia edilen 2 kişi tutuklandı. Görünüşe göre, bireyler 14 milyon dolar değerinde, Crowd Machine Compute Token’lerini (CMCT) çaldılar.

Crowd Machine cüzdan hesaplarının saldırıya uğradığını açıkladı

Crowd Machine, bu hafta başlarında cüzdan hesaplarının saldırıya uğradığını açıkladı. Yüklü miktarda çalınan CMCT tokenleri daha sonra, bilgisayar korsanları tarafından piyasaya sürüldü. Milyarlarca tokenin piyasaya sürülmesi fiyatını önemli ölçüde düşürdü. Yazım sırasında CoinMarketCap verilerine göre, CMCT’nin fiyatı 0,003 ABD doları seviyesinde. Şu anda çoğu borsada bir sonraki duyuruya kadar CMCT işlemleri durduruldu.

Crowd Machine (CMCT) fiyat grafiği
C. Machine (CMCT) fiyat grafiği

Hackerları kullandıkları telefon ele verdi

Şüphelilerden 23 yaşındaki Fletcher Robert Childers ve 21 yaşındaki Joseph Harris Oklahoma’daki bir otel odasında tutuklandı. Görünüşe göre, hackte kullanılan bir telefon, Oklahoma şehrinin batı tarafına kadar uzanıyordu ve bu da şüphelilerin kaldığı düşünülen bir otel odasına baskın yapmak için yeterli sebepti.

Zanlılar, kimlik hırsızlığı ve bilgisayar saldırısı nedeniyle suçlandılar. Bu, kripto dünyasının ne kadar tehlikeli olabileceğinin başka bir örneği. Tutuklulardan biri serbest kalırken diğerinin soruşturması devam ediyor. Umarız kripto dünyasına zarar veren bu tür faaliyetler olmadan önlenir.

Bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin