Analistler Consensus etkinliği sırasında kripto paralarda artış bekliyor
Analistler Consensus etkinliği sırasında kripto paralarda artış bekliyor

Consensus etkinliği nedir ve piyasalar için neden bu kadar önemli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Uzun süredir gündemden düşmeyen bir etkinlik olan Consensus 2018’in, bazı analistler ve uzmanlar tarafından Bitcoin ve benzeri kripto paraların fiyatlarında yükselişe neden olacağı belirtiliyor. Peki bu Consensus etkinliği nedir ve piyasalar için neden bu kadar önemli?

Consensus etkinliğine katılımın bu yıl rekor seviyeye ulaşması bekleniyor

Consensus etkinliği, CoinDesk tarafından düzenlenen bir etkinlik. Kripto para birimleri ve Blockchain teknolojisiyle ilgili dünya çapındaki en büyük kolektif faaliyet. Consensus etkinliği, New York’ta Blockchain haftası kapsamında düzenleniyor ve 3 gün sürüyor. Etkinlik bu yıl 14-15-16 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

Etkinliğe katılımın bu yıl rekor seviyeye ulaşması bekleniyor. 2015 yılından bu yana düzenlenen etkinliğe katılım yıldan yıla artmakta. 2015 yılındaki ilk etkinliğe 400, 2015 yılındakine 1.400, 2017 yılındakine ise 2.700 kişi katıldı. Bu sene bu rakamın 7 bini bulabileceği belirtiliyor.

Consensus etkinliğine kripto para sektörünün önde gelen isimleri katılmakta

Bu yıl 70’den fazla ülkeden katılımcı çeken etkinliğe, 130’dan fazla konuşmacı katılacak. Bu konuşmacılar arasında; Ethereum’un kurucusu Joseph Lubin, Twitter’ın CEO’su Jack Dorsey, Litecoin’in yaratıcısı Charlie Lee, Japonya’nın önde gelen kripto para borsası Bitflyer’in CEO’su Yuzo Kano, Steemit’in kurucusu Nedd Scott, Coinbase’nin CTO’su Srinivasan, ShapeShift’in CEO’su Erik Voorhees, Bitcoin geliştiricisi Jimmy Song, Brian Kelly, Ledger’in CEO’su Eric Larcheveque, Don Tapscott, Meltem Demirörs ve daha birçok önemli isim yer almakta.

Etkinlik ayrıca önde gelen şirketler ve vakıflar tarafından desteklenmekte. Bunlardan bazıları; IBM, Microsoft, Deloitte, Ledger, VeChain, Dash, PwC, Circle, Accenture, Kraken, Qtum, NEM ve Ripple’dır. Bu arada etkinliğin bilet fiyatları ise 1.500 ila 2.000 dolar arasında değişmekte.

Analistler Consensus etkinliği sırasında kripto paralarda artış bekliyor

Daha önce belirttiğimiz üzere, birçok uzman ve analist gibi Wall Street analisti Tom Lee’de etkinlik sırasında ve sonrasında Bitcoin ve benzeri kripto paraların fiyatında yükseliş bekliyor. Yatırımcılar tarafından, Consensus 2018 etkinliği ile ilgili olarak aşağıda sunumu olacak altkoinlerin günleri belirtilen takvimin not edilmesi gerekmekte.

Consensus etkinliği nedir ve piyasalar için neden bu kadar önemli?
Consensus etkinliği nedir ve piyasalar için neden bu kadar önemli?

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

No1geekfun

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin