TokenGo Business Tokenization Platformu
TokenGo Business Tokenization Platformu

TokenGo Business Tokenization Platformu ön satışı tamamladı, ICO başladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

TokenGo Business Tokenization Platformu ön token satışını tamamladığını duyurdu. Merkezi olmayan teknolojiler ve Blockchain, tamamen yeni bir ekosistemi meydana getirdi. Kripto takas borsaları, kalabalık barındırma platformları, web sitesi tasarımcıları, ICO için akıllı sözleşmeler ve kabinetler yaptı. Bütün bunlar farklı projeler çerçevesinde organize edilmiştir. Ve şimdi, yalnızca yukarıdakilerin hepsini bir araya getiren değil aynı zamanda bir takım yenilikçi çözümlerin bulunduğu bir platform olduğunu düşünün. Ön satışı (Pre-ICO) başarıyla tamamlayan TokenGo’nun  şimdi business Tokenizasyon Platformu var.

Platform Hakkında

TokenGo, tek bir kişisel kabin ile aynı platformdaki çeşitli modülleri birleştiren kendi bloğu olan bir projedir.

TokenGo Business Tokenization Platformu
TokenGo Business Tokenization Platformu

Modüller:

– ICO Projeleri için bir web platformu oluşturur: Hızlı bir şekilde web sitesi çerçevesi oluşturmasına, proje lansmanının gerçekleştirmenize ve kriptopara olarak yatırımlar almanıza izin verin.

– Bounty Kampanya Kabini Tasarımı: Gerekli görevleri sipariş listesinden seçmeniz gerektiğinde, maliyet ve denetleme yöntemini belirleyin ve platformdaki katılımcılar kampanyaya katılabilir.

– ICO’lar için Kitlefonlama Platformu: Topluluğun her bir üyesine bunlardan herhangi birine katılabilmesi için, TokenGo’da gerçekleştirilen tüm ICO projeleri hakkında otomatik olarak bilgi sunacaktır. Ayrıca, bu çözüm çerçevesinde ICO projelerinin yaratıcıları, ilk koinler için gerekli tüm araçlara erişebilecektir. Bu platform yaratıcılarının kendi çabalarıyla ve üçüncü parti geliştiricilerin ve projelerin yardımlarıyla inşa edilmiştir.

– Akıllı Sözleşme Oluşturucu: Akıllı sözleşmelerin oluşturulması sayesinde, çoklu görev protokole gerek duyulmadan standart ve basit bir çözüm haline gelecektir.

– Oy Kullanan Katılımcı: Her katılımcı değerli bir ödül için makale yazabilir, projelerini tanımlayabilir, oy kullanabilir ve yorum yapabilir.

– Kriptopara Borsası: Harici GoPower Token (GPT) ve dahili GoCoin’in (GOC) bir araya getirmeyi  ile gerçekleştirilecek tüm işlemlerin yanı sıra, TokenGo Blockchain’inde serbest bırakılacak tüm tokenlerde işleme alınacaktır.

 

Böylece, TokenGo platformunda tek bir kişisel kabine çerçevesinde, yapılan yatırımlarla, Bounty Kampanyalarına katılım, Borsa’da alımlar, Hasat yoluyla kazançlar vb. ile ilgili tüm bilgiler kullanıcıya bildirilecek. ICO projesinin yaratıcılarının kişisel kabinesi açısından,tokenler, akıllı sözleşmeler, bounty kampanyalarının üyeleri, çekilen yatırımların sayısı vb. hakkında gerekli tüm bilgileri görebileceksiniz.

 

ICO öncesi ve cari ücretler

Şu anda TokenGo, tüm yatırımcılar için en uygun koşulları garanti eden ön satışı (Pre-ICO) tamamladı. Şu andaki tokenin değeri (10 Şubat 2018 tarihine kadar) 1 GPT için 0.00057143 ETH. Buna ek olarak, tüm alıcılar, token satışlarının bu döneminde % 50 bonus alırken, ICO’nun çeşitli aşamalarında bonus önemli ölçüde daha az olacak ve ICO’nun dördüncü haftasında% 30’dan% 5’e düşecektir. Pre-Sale için SoftCap 1000 ETH’dir ve şu ana kadar proje 800 ETH’den fazla miktar toplanmıştır. Bu, kripto topluluğunun projenin güvenilirliğini teyit eder. Pre-ICO çerçevesinde, proje, topluluk tarafından Bounty kampanyası için en iyi çözüm olarak zaten değerlendirilen kabine tasarımcısının bir prototipini ortaya koyuyor. Yakın gelecekte, prototipin güncellenmesi ve Bounty kampanyalarını diğer projeler için test etmesi planlanmaktadır.

Daha ayrıntılı bilgi için web sitesini  ziyaret edebilir. Whitepaper dokümanını okuyabilirsiniz.


Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us  


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin