CoinShares: Son Bitcoin rallisini balinalar besledi!
CoinShares: Son Bitcoin rallisini balinalar besledi!

2019’un ilk yarı kripto raporu: “Son Bitcoin rallisini balinalar besledi.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CoinShares araştırma grubu, Bitcoin’in bu sene gösterdiği canlanmada en büyük katkının kurumlara ait olduğunu ifade ettiği yeni raporunu yayımladı.

CoinShares: “Mevcut Bitcoin rallisi eksiklerle başladı.”

Kripto yatırım ürünleri ve araştırma firması CoinShares, 2019 yılının ilk yarı kripto raporunu yayımladı. İlgi çeken kısımlardan biri şu şekilde:

2017 boğa yarışında mevcut olan dört faktör, mevcut ralli sırasında gözle görülür derecede eksikti: Yaygın medyanın ilgisi, Google’da “Bitcoin” arayışı, Bitcoin hakkında tweet patlamaları ve yukarıda bahsedilenlere karşılık gelen altcoin rallisi.

Bu, Bitcoin’e perakende ilgisinin 2017 yılına kıyasla nispeten daha iyi olduğunu ve ilk yarıda gerçekleşen toparlanmanın büyük oranda uzun zamandır beklenen kurumsal para girişi nedeniyle gerçekleştiğini gösteriyor.

Raporlar, belirli müşterilere Bitcoin emanet hizmetleri sunan Fidelity Digital Assets’in yanı sıra, Bakkt borsasını başlatmayı planlayan Intercontinental Exchange, Microsoft, Starbucks ve Boston Consulting Group arasındaki ortaklıkları da içeren çok sayıda kurumsal etkinlikten bahsediyor. CoinShares araştırmacıları raporda ayrıca “kripto para birimleri tarihinde bir dönüm noktası” dedikleri Facebook Libra projesine de değiniyor.

Bazı kurumsal yatırım uzmanları, CoinShares analizini destekleyen yorumlar yapıyorlar. Yakın tarihli bir CNBC röportajında, Agecroft Partners’ın kurucusu ve CEO’su Don Steinbrugge, Bitcoin’in gelecekteki kurumsal yatırımlarda rol oynayacak “fantastik bir teknoloji” olduğunu söyledi ve şunları ekledi:

Bazı insanlar bunu kendilerini enflasyondan korumanın bir yolu olarak kullanıyor. Şimdi oldukça pahalı olduğunu düşünüyorum. Değerlendirmek çok zor. Ancak Bitcoin uzun süre burada kalacak ve uzun vadede birçok hedge fonu portföyünün bir parçası olacağını düşünüyorum.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin