CoinMarketCap ilk mobil uygulaması ücretsiz olarak iTunes Store'dan edinilebilir
CoinMarketCap ilk mobil uygulaması ücretsiz olarak iTunes Store'dan edinilebilir

CoinMarketCap ilk mobil uygulamasını yayınladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto para pazar veri sitesi CoinMarketCap ilk mobil uygulamasını yayınladı.

Uygulama şu anda sadece iOS kullanıcıları için mevcut

Uygulama şu anda sadece iOS kullanıcıları için mevcut. Site, 2013 yılında başladığından bu yana beşinci yıldönümünü kutluyor. CoinMarketCap, yüzlerce tokenin yanı sıra borsalar için işlem hacmi verilerini listeliyor. Site, dünyanın en çok ziyaret edilen sitelerinden biri haline geldi ve Alexa’nın global sıralamasında 174. sırada.

Uygulamanın duyurulmasıyla birlikte yayınlanan bir yazıya göre, CoinmarketCap 2018’de bugüne kadar 60 milyon farklı ziyaret aldı. CoinmarketCap’ın CEO’su Brandon Chez konuya yönelik yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Kripto para sektörü son beş yılda gerçekten gelişti ve biz de bu alanda varız. Bu yüzden CoinmarketCap’ın bu yıldönümünde kullanıcılarımız için büyük bir yenik yapmanın güzel olacağını düşündük.

CoinMarketCap ilk mobil uygulaması ücretsiz olarak iTunes Store’dan edinilebilir

CoinMarketCap’ın uygulaması ücretsiz olarak iTunes Store’dan edinilebilir. Yazı tarihi itibariyle uygulama toplamda on beş yıldız aldı. Şirket ayrıca Salı günü yeni bir logo çıkardı.

Dijital varlıklara olan ilginin artmasıyla birlikte, ConiMarketCap’ta artan rekabetle karşı karşıya kaldı. Yerleşik bir veri sağlayıcısı olan Thomson Reuters, veri tekliflerine Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Bitcoin Cash ve Ripple’ı ekledi. Şirket ayrıca CryptoCompare’dan gelen verilere dayanan endeksler sunuyor.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coindesk

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin