Coinbase'den coşturan Ripple (XRP) haberi geldi!
Coinbase'den coşturan Ripple (XRP) haberi geldi!

Coinbase’den coşturan Ripple (XRP) haberi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase’in Ripple (XRP) destekli startup ​​Omni’yi satın almakla ilgilendiği bildiriliyor.

Coinbase, XRP’yi kullanan Omni platformunu satın alabilir

Omni, komşuların belirli anahtar kelimeleri veya kategorileri (ev, seyahat, oyun gecesi, mevsimsel tatil) arayarak -bisikletten uyku tulumlarına- birbirlerinden eşyalar almaları ve kiralamalarını sağlar. Eşyaları yerel olarak sunan servis, kullanıcıların eşyalarını kiraladıklarında para kazanmalarını da sağlıyor. Omni kullanıcıların, kazançlarını bir XRP cüzdanına çevirerek, insanların XRP’leri bir borsa dışında edinmelerini sağlayan ilk platformlardan biri sayılır.

TechCrunch raporuna göre, San Francisco merkezli şirket kullanıcıları cezbetmek için mücadele ediyordu ve şu anda Coinbase ve Thumbtack ile erken bir anlaşma kapsamında satın alma görüşmeleri yapıyor. Anlaşma Coinbase’ye Omni’nin mühendislik ekibinin üyelerini kullanma fırsatı verecek. Bu kişiler, Blockchain teknolojisi ve dijital varlık ekosistemi hakkında bilgi edinirken, dünya genelindeki müşterilerin kripto para kazanmalarını sağlayan bir Coinbase platformu olan Coinbase Earn üzerinde çalışacaklar.

Omni CEO’sundan çarpıcı açıklamalar

Omni CEO’su ve kurucu ortağı Thomas MacLeod, Omni’nin misyonunun, bir kiralama piyasası oluşturmak için çalıştıkları gibi “dünyayı nesnelerle bağlamak” olduğunu söylüyor. Omni bugüne kadar risk sermayesinde ve çeşitli ortaklıklar aracılığıyla 40 milyon dolardan fazla para topladı. Ripple, Mayıs 2018’de Xpring bağış toplama şirketi aracılığıyla şirkete 25 milyon dolar yatırım yaptı. Omni’nin kiralama servisi şu anda San Francisco Körfez Bölgesi, New York, Los Angeles ve Portland’da mevcut.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin