Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?
Tezos ve Ontology fiyat analizi: XTZ ve ONT nereye gidiyor?

Coinbase Tezos (XTZ) desteğini duyurdu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, Tezos (XTZ) için Android ve iOS uygulamalarına destek sunduğunu duyurdu. Bu yeni listelemeyle, Coinbase kullanıcıları XTZ satın alma, satma, dönüştürme, gönderme, alma ve saklama olanağına sahip olacaklar.

Tezos (XTZ) Coinbase’e eklendi

Piyasadaki en büyük kripto para borsalarından biri olan Coinbase, müşterilerinin Coinbase.com ve iOS ve Android uygulamaları aracılığıyla Tezos’a erişebileceğini açıkladı. Yeni ekleme New York’ta bulunan kullanıcılar tarafından bir süre kullanılamayacak.

Tezos, farklı konulara oy vererek platformun geleceği hakkında karar vermeleri için paydaşlara yeni bir yol sunan bir kripto projesi. Ayrıca proje, dijital para birimi pazarında en başarılılardan biri haline gelen bir proof of stake consensus protocol’ü (PoS) sunuyor.

Ünlü borsa, geçen yıl süresince müşterilerinin belirttiği taleplere çözümler sunmak için yeni varlıklar ekliyor. Genel olarak, birçok kullanıcı Coinbase’den yalnızca küçük bir seçilmiş token grubundan ziyade daha fazla sayıda dijital varlığı listelemesini istedi.

Coinbase listelemeyi genişletiyor

Coinbase, müşterilerden duydukları en yaygın taleplerden birinin Coinbase’de daha fazla ve farklı dijital para birimleri alıp satabilmeleri olduğunu açıkladı. Bu nedenle, daha çok kripto paranın kabulünü hızlandırmak için tasarlanan dijital varlıkların listelenmesine yönelik yeni bir süreç açıkladılar.

Son 24 saatte, Tezos (XTZ), ilk 25 kripto para biriminin içinde yaşadığı en büyük kazanç olan %4,89’luk bir fiyat artışı kaydetti. Buna ek olarak, sanal para biriminin 961 milyon dolarlık bir piyasa kapitalizasyonu ve 1,46 dolarlık kripto para başına bir fiyatı var. XTZ, CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre pazardaki en büyük 15. kripto para.

5 Ağustos’ta Coinbase, yeni dijital varlıklara destek aramaya devam ettiğini açıkladı. Blog yazısında, şirket Algorand (ALGO), Cosmos (ATOM), Dash (DASH), Decred (DCR), Matic Network (MATIC), Ontology (ONT) ve Waves (WAVES) dahil olmak üzere platformlarına entegre etmeyi planladıkları dijital para birimlerinin bir listesini paylaştı.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin