Popüler Bitcoin borsası Coinbase’e, kimlik avı saldırısı!
Coinbase Paypal benzeri sistemi devreye aldı

Coinbase, Paypal benzeri ödeme sistemini tanıttı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para borsası Coinbase Paypal benzeri ödeme hizmeti platformunun piyasaya sunulacağını açıkladı. Coinbase Commerce adlı sistem bugünden itibaren dünyanın dört bir yanındakiler açık olacak.

Coinbase Paypal benzeri bir platform kurdu

Şirket, bu platformun, Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin gibi dijital para birimlerindeki ödemeleri doğrudan kullanıcı tarafından kontrol edilen cüzdan içine kabul etmesini kolaylaştıracağını belirtti.

Coinbase sistemle ilgili şunları aktardı:

Coinbase Commerce, bir müşterinin ödeme akışına doğrudan entegre edilebilir veya bir e-ticaret platformunda bir ödeme seçeneği olarak eklenebilir. Sadece bir e-posta adresi ve telefonla satıcılar Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin’de kayıt olabilir ve ödemeleri kabul etmeye başlayabilir.

Ödeme platformundaki gösterge panosu, desteklenen tüm kripto para birimlerinde tutulan cüzdan bakiyesinin listesini görüntülüyor.

Shopify şimdiden sisteme entegre oldu

Coinbase, platformu çok kanallı ticaret platformu olan Shopify ile şimdiden bütünleştirdiğini ve bunların çoğunun entegrasyon sürecinde olduğunu söyledi.

Shopify, kullanıcıların kendi çevrimiçi mağazalarını açmalarını sağlıyor. Şimdi Coinbase Commerce aracılığıyla kripto para birimlerinde ödemeleri kabul etme seçeneğini de entegre etti.

Bununla birlikte, Coinbase Commerce kripto para ödeme platformu, dijital para birimindeki mevcut oynaklık, ödeme tutarını düzeltmeyi zorlaştırdığı için, PayPal kadar popüler olmayacak. Bu, son zamanlarda dijital para birimleri almayı bırakan bazı oyun platformlarında da geçerli.

Bu ayın başlarında Avustralya’nın Brisbane havalimanı dünyanın ilk dijital para birimi havaalanı terminalini başlatmak için TravelbyBit ile ortaklık kurdu.

TravelbyBit, Bitcoin, Dash, Ethereum ve diğer dijital para birimlerini kabul ediyor.

Şu anda, Bitcoin’i bir ödeme aracı olarak kabul eden firmalar arasın Microsoft, Expedia, Subway, Lush, Target, CVS, WordPress.com, Overstock, Dominos Pizza ve Paypal gibi pek çok tanınmış firma bulunuyor.

Rtt News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin