Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!
Sıcak Gelişme: Coinbase halka arz oluyor!

Coinbase kullanıcıları kripto ödülleri kazanmaya başlıyor! Nasıl başvurulur?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Tanınan kripto platformu Coinbase, kullanıcıların USD Coin (USDC) varlıklarında %1,25 APY kazanmaya başlamasını sağlayacak yeni bir ödül programı başlatıyor.

Coinbase kullanıcıları %1,25 faiz kazanmaya başlıyor

Coinbase, sektörde kripto kullanımını arttırmaya çalışıyor. Platform, bireylerin kriptolarıyla işlem yapmanın ötesinde yasal ve güvenli bir şekilde daha fazlasını yapmalarını sağlamak istiyor.  Yeni program USDC Ödülleri olarak adlandırılıyor ve yalnızca ABD müşterileri için uygun olacak. Bu, her Coinbase kullanıcısının USDC varlıklarında %1,25 APY kazanacağı anlamına gelmez.

USD Coin, hem Circle hem de Coinbase tarafından oluşturulan bir konsorsiyum olan CENTER tarafından çıkarılan ABD doları tarafından desteklenen sabit bir paradır. Kripto para birimi, stabildir, çünkü kullanıcılar onu bir ABD doları olarak kullanabilir. Kullanıcılar ayrıca finansal aracı olmadan parayı kolayca ücretsiz olarak gönderebilirler.  Bu yeni çözüme sahip olmanın avantajlarından biri, kullanıcıların anında tasarruf ve alım satım arasında geçiş yapabilmeleridir.  Coinbase, bir banka ile tipik bir kripto komisyonculuğu arasında transferin dört ila beş gün sürdüğünü açıklıyor. Coinbase ve USDC stablecoin kullanarak tüm işlem artık çok daha kolay.

Coinbase’in USD Coin’i genişlemeye devam ediyor

Buna ek olarak, kullanıcılar kazançlarının gerçek zamanlı olarak arttığını görebilirler. Bu, dijital para birimlerini Coinbase platformunda saklamak ve küçük bir ilgi kazanmak isteyen kullanıcılar için işleri kolaylaştırıyor. Aynı zamanda, bireyler kripto para birimlerini satmak zorunda kalmayacak. Yüzde ödül oranı, kullanıcının sahip olduğu bakiye ne olursa olsun aynı olacak. Hesabınızdaki USD Parası ne kadar fazlaysa, o kadar fazla ödül alacaksınız. Bu ödüller günlük olarak tahakkuk eder ve müşteriler her zaman fonları üzerinde tam kontrol sahibi olurlar.

Bu, fonlarının güvenli olduğundan ve faiz sağladığından emin olmalarını sağlar. Daha önce de belirtildiği gibi, bu çözüm tüm Coinbase kullanıcıları için geçerli olmayacak. New York Eyaletindeki bireylerin katılmasına izin verilmeyecek. Coinbase, kullanıcıları seçerek bu yeni programa katılıp katılamayacaklarını bildirecek.  Dahası, müşteriler USDC’lerini Coinbase.com adresinde bulunan desteklenen herhangi bir kripto para birimine dönüştürebilecekler.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin