coinbase eklentisi
Coinbase eklentisi online mağazacılıkta çığır açacak

Coinbase eklentisi ile 50 milyon online mağazada kripto para ile alışveriş yapılabilecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase, 49 milyondan fazla online mağazanın, dünyanın her yerindeki müşterilerinin doğrudan Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), Bitcoin Cash (BCH) ve Litecoin (LTC) kullanarak online alış veriş yapmalarını sağlayacak WooCommerce Plugin’i duyurdu. Kripto para kabulünü artırmak için geliştirilen Coinbase eklentisi, hızlı ve yaygın kullanımı için bir kaç özelliğe daha sahip.

CoinBase WooCommerce eklentisini duyurdu

Coinbase resmi olarak, WooCommerce eklentisini duyurdu. Böylece en büyük dijital varlık platformlarından biri olan Coinbase kripto paraların benimsenmesine yönelik bir adım daha atmış oldu.

İlk gözaltında olmayan kripto ödeme çözümlerinden biri olan Coinbase Commerce, dünyanın herhangi bir yerindeki satıcıların doğrudan müşterileri tarafından kripto ödemelerini kabul etmelerini sağlıyor. Resmi blogunda, Coinbase, WooCommerce kullanan satıcıların artık kripto parayı bir ödeme yöntemi olarak kabul etmeye başlayabileceğini duyurdu.

WooCommerce, tüm çevrimiçi mağazaların yüzde 28’ini oluşturan en popüler e-ticaret platformlarından biri olma özelliğine sahip. 49 milyondan fazla WooCommerce yüklemesiyle, bu çevrimiçi mağazaların tümü dünyanın her bölgesindeki müşterilerden kripto ödemelerine erişebilecekler.

Coinbase eklentisi ile amaç kripto para kullanımını arttırmak

Kripto para kullanımının arttırılması konusunda yoğun çabalar sarf eden Coinbase, şu an işlem platformunda Bitcoin (BTC), Litecoin (LTC), Bitcoin Cash (BCH) ve Ethereum (ETH) üzerinde listelenen dört kripto para birimine sahip. Ayrıca CoinBase’in WooCommerce eklentisi, GitHub’da kullanılabilecek.

Şirket resmi blogunda gelişme ile ilgili şunları paylaştı:

Bu artan erişim daha yaygın bir şekilde benimsenmeye yol açacak ve nihayetinde bizi açık bir finansal sistem hedefimize daha da yaklaştıracak.

Coinbase Bloğu ayrıca, “Bitcoin ve Litecoin’i doğrudan Coinbase Commerce’den göndermeye izin veren yeni bir işlevsellik” içeren diğer özellikleri de paylaştı. Aynı işlevsellik, Bitcoin Cash ve Ethereum için de geliştirilecek.

Coinbase ekibi tarafından ayrıca şu mesaj da yayınlandı:

Kripto paraları kolay bir ödeme seçeneği haline getirme projemize başlıyoruz. Ve harika geri bildiriminize dayalı olarak Coinbase Commerce’i sürekli olarak geliştiriyoruz.

Dahası, kripto ödemelerinin hızlı ve kolay alınmasını sağlayacak bir tepkime (React) bileşeni de yayınlandı. Coinbase ekibi ayrıca, kripto kabulünü hızlandırmak için ilk birkaç kütüphanede yayımlanan Coinbase Commerce API’sı için bir Python kütüphanesi de duyurdu.

coingape

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin