coinbase earn xlm
Coinbase Earn ile Stellar'ı öğrenenlere 1 milyar XLM tokeni dağıtılacak

Coinbase Earn ile Stellar’ı öğrenenlere 1 milyar XLM tokeni dağıtılacak

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase kullanıcıların “kriptolar hakkında bilgi edinirken kripto para kazanmalarını sağlayan” bir girişimi olan Coinbase Earn, şimdi katılımcıların Stellar platformu hakkında bilgi sahibi olmaları ve aynı zamanda tanıdıklarını programa katılmaları için davet etmeleri durumunda Stellar’dan (XLM) 50 dolar kazanmalarını sağlayacak.

Toplamda Coinbase Earn yönetimi, Stellar Blockchain ağının kripto parası olan XLM tokenlerinde “1 milyar” vermeyi taahhüt ediyor. Resmi blog yazısına göre, girişim Stellar Kalkınma Vakfı’nın (Stellar’ın devam eden gelişimine odaklanan kar amacı gütmeyen bir kuruluş) “Stellar protokolünün milyonlarca uygun kullanıcıya öğretilmesini amacıyla” bu tutarı karşıladığını dile getiriyor.

Referans linklerini paylaşarak ek olarak 40 dolarlık XLM kazanılabilir

Duyuruda da belirtildiği gibi, ABD merkezli “uygun Coinbase müşterileri” nin önümüzdeki günlerde XLM cinsinden 10 dolara kadar kazanmak için e-posta yoluyla davet edileceği bildiriliyor. XLM’yi almak için, kullanıcıların Stellar ile ilgili çeşitli eğitim dokümanlarını incelemeleri ve ayrıca eğitim videoları ile ilgili bir sınavı başarı ile geçmeleri gerekecek.

Ek olarak, kullanıcılar XLM’de diğer uygun kişilerle “benzersiz tavsiye bağlantılarını paylaşarak” 40 dolar daha kazanma şansına sahip olacaklar. Böylece Stellar hakkındaki video derslerini de tamamlayabilecekler.

Coinbase’in blogunda belirtildiği gibi, ABD’de olmayan uluslararası müşteriler, Stellar ile ilgili tüm eğitim materyallerini ücretsiz olarak görebilecekler. Ayrıca, henüz bir e-posta davetiyesi almamış olan kullanıcılar, daha fazla “kazanma fırsatı elde edildiğinde” mesaj uyarıları almak için “bekleme listesine katılabilir”.

Stellar ile DLT tabanlı sınır ötesi transferleri öğrenmek

Coinbase’in yayınında ayrıntılı olarak belirtildiği gibi, XLM’de “1 Milyar Dolar” a kadar “Earn XLM Fırsatı” programı ile verilecek. Eğitim girişimi sırasında dağıtılan tüm XLM’lerin, borsanın Coinbase müşterileri için ödüllendirileceği bildiriliyor. Coinbase’in açıklamasına göre, kullanıcılar Earn XLM programına katıldıktan sonra, “Stellar protokolü ile denemeye başlamak” için yeterince bilgiye sahip olacaklar.

Stellar, geleneksel finansal kurumlarına, ödeme işlemcilere ve bireylere, mevcut ödeme teknolojisi altyapısına kıyasla “daha verimli” bir sınır ötesi işlem yapmalarını sağlayan dağıtılmış muhasebe teknolojisi (DLT) tabanlı bir platform. Stellar’ın protokolü “tokenlerin düzenlenmesini, takas edilmesini ve aktarılmasını kolaylaştırarak” hızlı ve uygun maliyetli transferleri mümkün kılıyor. Bu tokenler, euro ve dolar gibi fiat fiili para birimleri gibi gerçek varlıkları temsil edebilir.

Stellar Coinbase Earn ‘ün 4. kripto para eğitimi olarak ekleniyor

Stellar, geçtiğimiz yılın Aralık ayında başlatılan Coinbase Earn girişimine eklenen dördüncü kripto para birimi. 0x ile başladıktan sonra, şirket Brave’nin Basic Attention Tokeni (BAT), Zcash (ZEC) ve şimdi de XLM’yi ekledi.

cryptoglobe

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin