0x (ZRX) ve Basic Attention Token (BAT), artmaya devam ediyor
0x (ZRX) ve Basic Attention Token (BAT), artmaya devam ediyor

Coinbase Borsası herkesin beklediği listeleme kararını açıkladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

San Francisco merkezli kripto ticaret platformu Coinbase Borsası, Coinbase Pro’da yakında 0x (ZRX) tokeninin listeleneceğini açıkladı. Piyasa değerine göre 25. en büyük kripto para biriminin depozitosu borsada şimdi açık.

Coinbase Borsası, 0x (ZRX) tokenini listeliyor

Coinbase, duyuru yapıldıktan yaklaşık 12 saat sonra 0x ticaretini işleme açacak. Bu listeleme dört farklı aşamada gerçekleşecek ve borsa her bir aşamayı Twitter aracılığıyla duyuracak. Coinbase tarafından yapılan duyuruya göre, Coinbase ZRX ticareti çoğu eyaletteki kullanıcılar için erişilebilir olacak.

Ancak başlangıçta New York eyaletinin sakinleri için mevcut olmayacak. Aynı zamanda 0x ticareti, Coinbase web sitesinde veya uygulamada henüz mevcut olmayacak. Her zamanki gibi, büyük bir borsada yeni bir kripto paranın listeleneceği açıklandığında, fiyat artışı olur. 0x’in ticaret hacminde ve fiyatta önemli bir artış oldu.  Yazım sırasında 0x, %11 oranında artışla 0,73 dolardan işlem görüyor. Kripto para şu anda 400 milyon dolarlık piyasa değeriyle 25. sırada yer alıyor.

0x (ZRX) fiyat grafiği
0x (ZRX) fiyat grafiği

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin