Ünlü Bitcoin borsası, faaliyetini 11 ülkeye genişletti
Ünlü Bitcoin borsası, faaliyetini 11 ülkeye genişletti

Kripto para borsası Coinbase, Bitcoin cash piyasasına geri dönüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Coinbase tarafından işletilen Kripto para borsası yapan GDAX kripto para pazarına başlamak için  ​​ticarete yeniden başladı.

Geçtiğimiz ay blok zincirinden ayrılan Bitcoin cash paranın GDAX’ta işlem görmesinin ardından ticaret dün gece aniden durdu. Ticaretin erişilebilir olduğu birkaç dakika içinde fiyat diğer menkul kıymetlere göre yüksek bir prim sunduğu için 9.500 dolara kadar çıktı.

Bugün saat sabah 09.00’da başlayan GDAX, Bitcoin cash para piyasasına bir kez daha izin vermeye başladı. Tek kullanımlık bir modda tutulmaya başlandı. Kullanıcıların istek ve teklif gönderebileceği iki saat başladı.

Pazartesi günü saat 11.00’de ticarete yeniden başladı. İlk satın alma siparişleri 4000 doları aştı. GDAX verilerine göre, yalnız ticaretin ilk 15 dakikasında yaklaşık 39 milyon dolar olan 11.591 BCH değiş tokuş edildi.

İç ticaretin Coinbase’deki BCH pazarının başlaması öncesinde gerçekleşmiş olabileceği iddiaları üzerine tartışmaya yol açtı.

CEO, Brian Armstrong bugün erken saatlerde yaptığı açıklamada;

”Şirketin herhangi bir çalışanının halka açık haberlerde işlem yapıp yapmadığının araştırılmasını istedi.”

“İlanın öncesinde saat başı fiyat artışı göz önüne alındığında, biz bu konuyla ilgili soruşturma yapacağız” dedi.

Durdurma hareketi, Coinbase’in GDAX’ı işleten, aradaki faaliyet döneminde ethereum ve litecoin satışı yapmasını durdurduktan birkaç gün sonra geldi.

Basın saatinden itibaren BCH, Bitfinex’te 3.353 dolar ve Güney Kore’de bulunan Bithumb’da 4.251 dolara kıyasla GDAX’da yaklaşık 3.270 dolar seviyesinde işlem gördü.

GDAX, şuanda nakit tarafında yer alıyor gibi görünse de, ana şirketin durum sayfasındaki yeni bir güncelleme, banka müşterilerinin bankadaki gecikmeler yaşayabileceğini gösteriyor.

Coinbase;

“Para yatırma ve çekme işlemleri 5 iş gününe kadar gecikmeli olacak, reddedilen işlemler ise 48 iş saati içinde işlenecek.” dedi.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin