Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi
Coinbase'in halka arzı Nisan ayına ertelendi

Coinbase Binance’yi izliyor ve IEO platformunu başlatabilir

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dünyanın en büyük ve en tanınmış kripto borsalarından biri olan Coinbase, yakında IEO’lara ev sahipliği yapmak için yeni bir platform açabilir. Bu, Asya’daki Coinbase satışları müdürü Kayvon Pirestani’ye göre.

Coinbase IEO platformunu başlatabilir

Asya’daki Coinbase satışları müdürü Kayvon Pirestani’ye göre Coinbase, yakında IEO’lara ev sahipliği yapmak için yeni bir platform açabilir. Şirket ayrıca, Menkul Kıymet Token Teklifleri (STO’lar) dahil olmak üzere başka sermaye oluşturma araçlarını başlatma olasılığını da analiz ediyor. Bu konuda, Pirestani şunları söyledi:

Coinbase için gerçekten ilginç bir fırsat olduğunu düşünüyoruz. Kısaca, Coinbase sadece IEO alanını değil aynı zamanda STO’ları da dikkatle araştırıyor. Ancak şu anda resmi bir açıklama yapamıyorum.

Piyasada IEO platformlarını daha önce başlatmış farklı borsalar var. Bunlardan en popüler olanı, bu yılın başlarında başlatılan Binance Launchpad. Birçok şirket platformu, büyümelerine yardımcı olmak isteyen yatırımcıları çekmek için kullandı.  IEO’larla yapılan diğer büyük borsalar arasında Bitfinex, OKcoin ve Kucoin de var. ICO ile temel fark, IEO’nun, bir şirketin token satışını sunan güvenilir bir broker görevi gören bir borsa tarafından desteklenmesidir. Token satışı yasaldır ve arkasındaki firmanın KYC ve AML yönetmeliklerine uyması gerekir.

Bitcoin borsası Coinbase sektörde büyüyor

Şirketin bu platformu IEO’lar için piyasaya sürmeye karar vermesi uzun zaman alabilir. Ek olarak, Coinbase’in Amerika Birleşik Devletleri’nde düzenlenmiş menkul kıymet teklifleri için bir platform başlatması daha uzun sürebilir.  Coinbase, piyasada bir kripto para birimi borsası olarak büyüyor. 2018 yılında Coinbase, aracı-satıcı lisansına sahip menkul kıymet firmaları satın almak için yasal onay aldı. Bu şirketlerden bazıları Keystone Capital Corp., Venovate Marketplace ve Digital Wealth LLC’dir.

Usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir