Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir
Bir iddiaya göre Coinbase Bitcoin ETF işlemlerine başlayabilir

Coinbase, AWS kesintisi nedeniyle sorun yaşıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Şirketin dün bildirdiğine göre, büyük ABD merkezli kripto borsası Coinbase, bulut bilişim platformu Amazon Web Services (AWS) üzerindeki kesintilerden etkilendi.

Şu anda, AWS hizmet kesintisi nedeniyle bazı arka uç sistemlerinde yüksek hata oranlarıyla karşılaşıyoruz. Alım satım işlemi şu anda etkilenmiyor, ancak bir destek vakası gönderirken veya uygulamalarımızın diğer bölümlerine erişirken zaman zaman bazı gecikmeler veya hatalar yaşayabilirsiniz.

Coinbase kullanıcıları, hesaplarının kilitlenmesi ve borsanın destek hizmetinden yanıt alamama dahil olmak üzere bugün birçok sorun bildirdi.

Ardından Coinbase’den şu açıklama geldi:

İşlem yaparken ve uygulamalarımızın diğer bölümlerine erişirken aralıklı gecikmeler veya hatalarla karşılaşabilirsiniz. Müşteri destek sorguları da erteleniyor.

Çeşitli raporlara göre, dünden itibaren AWS kesintisi, bir çok İnternet platformunu çökertti.

ZDnet’e göre sorunlar 28 AWS ürününde bildirildi. Coinbase dışında, etkilenen diğer platformlar arasında Adobe Spark, Autodesk, DataCamp, Glassdoor, Flickr, iRobot, Roku, RSS Podcasting, The Washington Post, Downdetector, Pokemon Go ve League of Legends gibi popüler oyunlar ve diğerleri yer alıyor.

Amazon, Service Health Dashboard’da “ABD-EAST-1 Bölgesinde Kinesis Data Streams API’yi etkileyen sorunu gidermek için çalışmaya devam ediyoruz,” diyerek, “Ayrıca Kinesis için hata oranlarında iyileşme görmeye devam ediyoruz ve birkaç hizmetten etkileniyor, ancak tam iyileşmenin yine de birkaç saat sürmesi bekleniyor.” Şeklinde bilgilendirme yaptı.

Bugün saat 09: 18’de Amazon, “tüm uç noktalardan Kinesis Data Streams’e tüm trafiği geri yüklediğini ve artık normal şekilde çalıştığını” bildirdi.

Ayrıca şirket kullanıcılarına şu şekilde güvence verdi:

Ayrıca CloudWatch API’leri çağıran hata oranlarını da çözdük. IoT SiteWise için tam kurtarma için çalışmaya devam ediyoruz ve hizmet durumunun ayrıntıları aşağıdadır. Diğer tüm hizmetler normal şekilde çalışıyor. Kinesis Data Streams olayının temel nedenini belirledik ve tekrar oluşmasını önlemek için acil eylemleri tamamladık.

Ancak şu ana kadar Coinbase, henüz tam olarak geri dönmedi.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin