Cobinhood gizlilik odaklı kripto paralarla işlem hacmini arttıracak
Cobinhood gizlilik odaklı kripto paralarla işlem hacmini arttıracak

Cobinhood iki üst düzey gizlilik odaklı kripto parayı listeleyecek

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cobinhood 21 Eylül’den itibaren borsasında listelenecek olan en üst düzey iki gizlilik odaklı kripto paranın platformuna eklendiğini duyurdu.

Cobinhood gizlilik odaklı kripto paralarla işlem hacmini arttıracak

Geçtiğimiz günlerde Twitter aracılığı ile Colashood Borsası, 21 Eylül saat 00:00 UTC’den itibaren ZCash (ZEC) ve Monero (XMR) ticaretinin açılacağını duyurdu. Şu anda en değerli kripto para bakımından 9. sırada yer alan XMR ve 21. sırada yer alan ZEC en büyük gizlilik odaklı kripto paralardan.

İki kripto parada kuşkusuz Cobinhood için büyük bir destek sağlayacak. Borsa’nın şu anda günlük 4 milyon dolar işlem hacmi bulunuyor. Her iki gizlilik parası da USDT ve  BTC ile işlem görecek. Gizlilik odaklı kripto paralar, anonim kalma yetenekleri nedeniyle popülaritesinde günden güne artış yaşıyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin