CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı:
CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı: "Güneş önce batacak, sonra yükselecek"

CNBC’den Brian Kelly, 2021 için Bitcoin tahmini paylaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Riskten korunma fonu yöneticisi ve CNBC katkısı Brian Kelly, 2021 yılı için Bitcoin tahmini yayımladı. Kelly’e göre BTC fiyatı önümüzdeki senenin ikinci çeyreği itibarıyla 50.000 dolara ulaşabilir.

CNBC web sitesindeki biyografisine göre Kelly, “dijital para birimlerine yatırım da dahil olmak üzere küresel makro ve para yatırımlarına” odaklanan bir varlık yönetimi firması olan BKCM LLC’nin kurucusu ve CEO’su olarak görev yapıyor. Ayrıca Kelly’nin BKCM Dijital Varlık Fonu ve REX BKCM Blockchain ETF’nin portföy yöneticisi olduğunu da ekleyelim.

Brian Kelly: “Bitcoin, halving ile avantajı eline geçirdi.”

27 Temmuz Pazartesi günü, CNBC’deki “Fast Money” programında Melissa Lee tarafından sorulan altın, gümüş ve Bitcoin sorusunu yanıtlayan Kelly şöyle dedi:

Kelly yanıtladı:

Ben Bitcoin’den yanayım. “Pekala Brian, önyargılısınız çünkü bir kripto fonu çalıştırıyorsunuz.” diyebilirsiniz, ama bu gerçek değil. Ayrıca makro ticaret yapıyorum, yani yatırım yapabileceğim bir sürü farklı şeye sahibim: Para birimleri, hisse senetleri, tahviller, değerli metaller… Bitcoin’e karşı değerli metallere baktığımda, Bitcoin daha iyi temellere sahip. Stok/akış oranından bahsediyorum.

BTC’yi altın ile kıyaslayan Kelly, halving’i öne sürdü ve şunları söyledi:

Bu noktada Bitcoin altından daha iyi çünkü halving yaşadık ve tarihsel döngülere baktığımda, boğa piyasaları halving etrafında kümelenme eğilimi gösteriyor. Bu yüzden 2021’in ikinci çeyreğinde 50.000 doları görebiliriz.

Bu arada Ethereum beşinci yılını kutluyor. Detayları buradan okuyabilirsiniz.

cryptoglobe


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin