CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı:
CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı: "Güneş önce batacak, sonra yükselecek"

CNBC analisti, Bitcoin için sıradaki hamleleri açıkladı: “Güneş önce batacak, sonra yükselecek”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – CNBC analisti Brian Kelly, 2020’deki büyük rallinin ardından Bitcoin satın almak isteyen herkesin çok dikkatli olması gerektiğini söyledi.

Kelly: “Bitcoin fiyatı önce 12.000 dolara düşecek.”

Dijital para yatırım firması BKCM’nin CEO’su, Bitcoin’in fiyatının uzun vadede önemli ölçüde artacağını düşündüğünü, ancak şimdi piyasaya girmek isteyen herkesin 12.000 dolara kadar geri çekilmeye hazır olması gerektiğini belirtti.

Brian Kelly, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı: 

Açık konuşalım, ben hâlâ bir Bitcoin boğasıyım. Uzun vadede, önümüzdeki on yıl için boğa kalacağım. Ancak,uzun vadeli yatırımcı şapkasını çıkarırsam ve trader şapkamı takarsam, size bazı işaretlerden söz etmek zorundayım. Bitcoin, dünyadaki diğer varlık sınıflarının hepsinden daha çok, FOMO’ya tabidir. Spekülatif kripto paralar, 5 doların altında kripto paralar görmeye başlıyoruz, bir günde %30 veya %40 artmaya başlıyorlar. Bunlar, kısa ve orta vadeli zirvelerde gerçekleşen türden şeylerdir.

Adres büyümesine baktığımda ise, bu kadar büyük bir adres büyümesi bir uyarı işaretidir., Perakendenin bu pazara girdiğini ve marj için uyguladığı faiz oranlarının çok daha yükseldiğini görmeye başlıyoruz.

Ufukta 50.000 dolar mı var?

Yani tüm bunlara bakınca Bitcoin satın almanın iyi bir fikir olduğunu düşünüyorum. Bu yılın başlarında Bitcoin’in bir yıl içinde 50.000 dolara çıkabileceğini söylemiştim. Hâlâ durumun bu olduğunu düşünüyorum, ancak Bitcoin’i 19.000 dolardan satın alıyorsanız, 50.000 dolara ulaşmadan önce 12.000 dolara düşmesine hazırlıklı olmalısınız. Bu nedenle ben, bir yılda neredeyse %200 artan herhangi bir varlığa karşı dikkatli olurdum. “

Kelly, bir düzeltme beklentisiyle Bitcoin’deki bazı uzun pozisyonlarından da çıktığını söyledi.

Analiste göre piyasaya girmek veya Bitcoin’deki konumlarını artırmak isteyen yatırımcıların, nihayetinde en iyi kripto para birimine koymak istediklerinin yarısını yatırmaları ve ardından BTC sağlıklı bir geri çekilme sürecinden geçtikten sonra geri kalanını yatırmayı beklemeleri gerekiyor.

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin