CME’de Ethereum hazırlığı: Ether vadeli işlemleri geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük vadeli işlem borsası CME Group’un Ether referans oranını değiştirmek için adımlar attığı ve endeksin 15 Temmuz’dan başlamak üzere bir borsayı daha eklediği bildirildi. CME, daha önce verileri Bitstamp ve Kraken’den alıyordu. Şimdi bu borsalara itBit de dahil edildi.

Ethereum hazırlığı

Bu hamlenin nedeninin CME’nin yakın zamanda Ethereum’a bağlı Ether vadelilerini piyasaya süreceğinin bir işareti olarak görülüyor. Anonim bir kaynak söylentilerle ilgili The Block’a şu açıklamalarda bulundu:

Bunun Ether vadelileri için bir hazırlık olduğunu düşünüyorum. Endekslerinin sağlamlığını artırmak zorundalar. Güvenilir fiyat verileri bulunmayan bir vadeli işlem sözleşmesinin kolaylıkla manipüle edilebilir veya gerçek fiyatı temsil etmeyebilir.

The Block’a konuşan CME Group, hareketin yakın gelecekte ETH vadeli işlemlerine işaret edip etmeyeceğini belirtmeden ETH endeksine ve baz hızlarına odaklandıklarını söyledi. Bu arada, itBit hiçbir soruyu cevaplamamakta ve CME Grubu için veri sağlayıcılardan biri olduklarına dair bilgi paylaşmamakta.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin