Dünyanın en büyük borsa işlem kurumu olan CME (Chicago Ticari Değişim Borsası), şirketin platformlarında yeni kripto para birimi eklemeye acele etmediğini dile getirdi.
Dünyanın en büyük döviz bürosu olan Chicago Ticari Değişim Borsası (CME), platformlarında yeni kripto para ekleme işleminin yakın vadeli planları içinde olmadığını belirtti. Geçtiğimiz Aralık ayında CEO’su “bir ürünün en tartışmalı şekilde piyasaya sürülmesi” olarak adlandırdığı Bitcoin’i platformuna ekledikten sonra, şirket bekleme kararı aldı. Buna göre kripto para piyasasında çalışma politikalarını Bitcoin işlem hacimlerine ve gelenek piyasa yatırımcısının Bitcoin’e olan yaklaşımını değerlendikten sonra karar verecekler.
CME Bitcoin vadelileri konusunda henüz beklemede kalacak
Terry Duffy, kripto vadelilerine şu an için sıcak bakmadıklarını iletti. Bunun nedeni olarak ise henüz yeni olmaları ve piyasadaki yüksek volatilite olarak gösterdi. “Ürünlerin nereye gideceklerini görmek için beklemede kalacağız” diye de ekledi.
Platformda listelenen ilk kripto para birimi olan Bitcoin’in performansı ise nispeten ılımlı olarak değerlendirildi. Terry Duffy konu ile ilgili şunları söyledi
“Bitcoin işlemlerinin büyük akışlarını görmüyoruz. Her ne olursa olsun, bu sorun değil. Bu tür işlemlerin oturması biraz zaman alabilir. Ve biz bunu doğru şekilde yapma niyetindeyiz.”
CME’de şu an ortalama 15317 Bitcoin günlük işlem hacmine sahip
Bloomberg tarafından bildirildiği üzere, Bitcoin’in CME’deki günlük işlem hacmi ortalama 15.317 Bitcoin’le 3.063 sözleşme civarında bulunuyor. Bu, şirketin ikinci çeyrekte toplam 18.4 milyon sözleşmeli günlük ortalama hacminin bir bölümünü oluşturuyor.
En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.
Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.