Çinli Bitcoin milyarderinden destansı Bitcoin fiyat tahmini
Çinli Bitcoin milyarderinden destansı Bitcoin fiyat tahmini

Çinli Bitcoin milyarderinden destansı Bitcoin fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in en etkili Bitcoin milyarderlerinden biri olarak kabul edilen ve tanınmış bir OTC (tezgah üstü) trader’ı olan Zhao Dong, ayı piyasasının kişisel olarak yakında sona ereceğini düşünüyor. İşte Çinli Bitcoin milyarderinden destansı Bitcoin fiyat tahmini…

Çinli Bitcoin milyarderi: “Önümüzdeki üç ay, Bitcoin dip balıkçıları için son fırsat.”

Ayrıca bir kripto para borsası olan Bitfinex hissedarı ve kripto borç verme platformu RenrenBit’in kurucusu olarak bilinen Zhao yakın zamanda, kripto para birimi piyasasına yönelik tahminde bulundu:

Önümüzdeki üç ay, dip balıkçıları için son fırsat olabilir ve bundan sonra, kripto para birimi piyasası ilkbahara ve daha sonra 2021’de Çin borsası ile birlikte büyüyeceği tahmin edilen yaza girecek. Her zaman mevsim döngüsünde olduğu gibi inişler ve çıkışlar olur.

2018 Kasım’ında Bitcoin tycoon, Bitcoin pazarının ilk kez dört mevsime sahip olduğu teorisini sundu ve “şimdi hala Bitcoin sonbaharındayız, gelecek yıl (2019) kış olacağını” iddia etti. Bitcoin Nisan ayındaki 4.000 dolardan Haziran ayı sonunda 13.000 dolara kadar çıktı ve beklenmedik bir şekilde üç aydan kısa sürede fiyatını üçe katlayarak yatırımcılarını şaşırttı.

Zhao Dong: “Bitcoin 2020’den önce büyük bir düşüş görecek.”

Fiyatın görünüşte bir boğadan faydalanamadığı ve son iki ay boyunca 10.000 dolar civarında bir yatay hızda kaldığı bir dönemde Zhao, Bitcoin’in 2020’ye girmeden üç ay önce büyük bir düşüş görebileceği görüşünü dile getirdi. Birçok kripto yatırımcısı Zhao’yu kripto konusundaki deneyimini öğrendikten sonra efsanevi bir şahsiyet olarak görüyor.

Zhao, 2013 yılında 10 milyon yuanlık ilk yatırımıyla Bitcoin pazarına girdi ve 10 milyon yuan daha sonra Bitcoin fiyat pompasıyla 100 milyon yuanı getirdi. Bu devasa kazanaç onu hızla ağır kaldıraçlı pozisyonlar açmaya yönlendirdi. Sonuç olarak Zhao, bir günde 9.000 BTC kaybettikten sonra kendisini 60 milyon yuan borçlu buldu (10 Şubat 2014). Bir zamanlar kendisini öldürmeyi düşündü ama iki buçuk yıl içinde tüm borçlarını geri ödemeyi başardı.

Zhao Dong Bitcoin fiyat tahmininde kendine güvenen tek kişi değil

Bu kıdemli kripto yatırımcısı, Bitcoin halving gerçekleşeceği zaman, önümüzdeki 2020’de beklenen Bitcoin rallisi konusunda kendine güvenen tek kişi değil. Siber güvenlik uzmanı John McAfee ilk kez Temmuz 2017’de bir Bitcoin’in  2020’nin sonunda 500.000 dolar olacağını söyledi  ve en son tweetinde, “Bitcoin’in fiyatının 2020’de 1 milyon doların altında kalmasının matematiksel olarak imkansız olduğunu” söyledi. Fundstrat’ın kurucu ortağı Tom Lee, Bitcoin’in 2020’de 91 bin dolar olarak fiyatlandırılacağına inanıyor.

News.8btc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin