Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?
Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?

Çin’in Ethereum’u yeni Blockchain’e taşınıyor: Yatırımcılar neler yapmalı?

service service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çin’in Ethereum’u olarak adlandırılan kripto para birimi projesi NEO, 29 Nisan’da yayınlanan NEO 3.0 geliştirme yol haritasına göre NEO 3.0 adlı yeni bir Blockchain ağında yeniden başlatıldığından tam bir revizyona girecek. Yol haritasına göre, NEO token sahiplerinin NEO 3.0’da yenilerini etkinleştirmek için tokenleri takas etmesi gerekecek.

Çin’in Ethereum’u neden yeni Blockchain’e geçiyor?

Bununla birlikte, yeni bir zincirin sadece 2020 yılının ikinci çeyreğinde tamamlanması planlandığı için kapsamlı bir göç planı için hala çok erken. Testnet ise Haziran ayında piyasaya sürülmeye ayarlandı. NEO’nun kurucu ortağı ve ana geliştiricisi olan Eric Zhang’a göre, ağın ölçeklenebilirliğini, performansını ve kararlılığını geliştirmek için yeni zincir gerekiyor.

Eric Zhang, daha fazla açıklama yaparak, bu güncellemelerin yeni bir oluşum bloğundan gelmesi gerektiğini söyledi. Çünkü mimari gelişmelerin birçoğu NEO’nun mevcut Blockchain’i ile uyumlu değil. Bununla birlikte, yeni mimari gelişmeler uyumlu olmasa da Zhang NEO’nun kullanıcılarına tüm veri ve işlem kayıtlarının NEO 3.0’a ve eşzamanlı ademi merkeziyetçi uygulamalara (dapps) taşınacağına dair güvence verdi, çünkü çoğu yeni özellik geriye dönük olarak uyumlu.

Bu nedenle, geliştiriciler yeni dapplar oluşturmaya devam edebilir ve NEO ekosistemini kendileri için daha gelişmiş özellikler ile kurmaya devam edebilirler. Ayrıca, NEO 3.0’ın piyasaya sürülmesinden önce, mevcut geliştirme dalları ana ağ yayınlanmadan önce yer alacak ve böylece geçiş sorunsuz ve sorunsuz olacak.

NEO 3.0 oyun değiştirici olacak mı?

Yeni NEO 3.0 Blockchain’ini, NEO’ya önemli değişiklikler ve iyileştirmeler sunmaya hazır olduğu açık, ancak ne ölçüde? Cointelegraph tarafından yayınlanan bir habere göre, Zhang bu güncellemenin NEO’nun hızını ve istikrarını büyüklük sırasına göre artıracağını ve onu büyük ölçekli ticari kullanıma uygun hale getireceğini söyledi. Zhang, bu NEO 3.0 güncellemesinin ne kadar büyük bir gelişme olduğunu açıkladı ve şunları söyledi:

NEO 3.0 ile büyük ölçekli uygulamaları Blockchain teknolojisi ile çalıştırma olanağını sağlıyoruz. Gelecekte, YouTube, Alipay ve Tencent ve Blizzard gibi oyun devlerinin Blockchain üzerinde çalıştığını görmek istiyoruz ve NEO 3.0 bu büyük organizasyonların bunu yapmasına izin verecek. 2020’nin ikinci çeyreğinde tamamlanacak olan NEO 3.0 ve 2021’de tamamlanacak olan Ethereum 2.0 ile bu son derece gelişmiş Blockchain protokollerinin bir kez daha derin rekabet içinde olması bekleniyor.

İnvestinblockchain

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir