Çin’in Ethereum’u için ufukta umut verici sinyaller var
Çin’in Ethereum’u için ufukta umut verici sinyaller var

Çin’in Ethereum’u piyasayı sallamaya hazırlanıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Çin’in Ethereum’u olarak adlandırılan NEO, piyasadaki en büyük 10 kripto paranın dışına çıkmaya devam ediyor ve bugün Bitcoin (BTC) eşleşmesine karşı %0,77’lik bir düşüşle işlem göremeye devam ediyor.

Çin’in Ethereum’u için ufukta umut verici sinyaller var

NEO tokeni şu anda 2 haftalık kötü performanstan sonra 60 dolardan işlem görmekte. Bu, tüm yıl boyunca aktif olarak gördüğümüz en düşük fiyatlardan biri. Bu, Ocak ayı başlarında 196 dolar seviyesinde olan tüm zamanların en yüksek seviyesinden çok düşük.

Ancak bu her ne kadar kıyamet sinyali gibi gözükse de, ufukta NEO’nun dönüşünü görmek üzere olabileceğimiz umut verici sinyaller var. 3 saatten fazla mumla, NEO’nun ilk çeyrek başında bir H&S modelini (sarı eğri çizgiler) tamamladıktan sonra tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşacağı görülmekte. Buradan, varlığın Mart ayı boyunca düşüş eğilimine devam ettiğini gördük ve en sonunda 0,0066 BTC’de 0,236 seviyesini bulduktan sonra toparlanmaya başladı.

Yükselişin tersine dönmesi sırasında NEO, çoğunlukla 0,382 Fib desteği ile üstteki 0,5 Fib düzeyinde kuvvetli bir direnç arasında kanalın içinde salındı. Kısa bir süre için altkoin, kanal tavanından kurtuldu ve 0,618 Fib seviyesinin yakınında 90 dolara geri çekildi. Ancak yatırımcılardan gelen ağır satış baskısı, NEO’nun 100 dolara doğru ilerlemesini hızlandırdı ve hızlı bir şekilde 85 dolara geri döndü. O zamandan beri varlığın yukarıda belirtilen fibonacci seviyelerini geçmeye devam ettiğini, yaklaşık 0,007 BTC (üst beyaz çizgi) etrafında yeni bir destek alanına gittiğini gördük.

Çin’in Ethereum’u piyasayı sallamaya hazırlanıyor!
Çin’in Ethereum’u piyasayı sallamaya hazırlanıyor!

NEO sert bir şekilde yükseliş eğilimi gösterebilir

Yukarıdaki grafikte, NEO’nun fiyat aktivitesinde (daire içine alınmış alanlar) oluşmaya başlayan potansiyel bir boğa çift dip rakamı görebiliyoruz. Çünkü tokenin değeri, daha önce yaydığı aynı bölgeye doğru izlemeye başlıyor.

Şimdilik, bu tersine çevirme modelini doğrulamak için, iki beyaz çizgi arasındaki alana 0,007 BTC hattının altından geçmek için NEO’ya ihtiyacımız var. Üstel hareketli ortalamalara (EMA) baktığımızda 22 EMA’nın (sarı) hala 50 EMA’nın altına düştüğünü görebiliriz ki bu da 200 EMA’nın (kırmızı) altında. Bu şu an için, NEO’nun fiyatını koparma bölgesine daha yakın bir fiyata hızlandıracağını teyit ediyor.

0,0066 BTC desteğinde (şu anki BTC değerinde yaklaşık 54 dolar civarında) tokmağın 0,007 BTC’nin altına düştüğü anda oldukça hızlı bir şekilde düşmesini beklemeliyiz. Sabırsız kısa vadeli yatırımcılar NEO’yu daha iyi performans gösteren kripto para birimlerine çekiyor. Asya yatırımcılarının destek toplamaya başlamasından sonra çok yükselişli bir tepki görülebilir.

NEO’nun fiyat tahmini

0,0066 BTC’de 0,236 Fib seviyesinden, ilk fiyat hedefinin yaklaşık 0,0091 BTC’de (%38,52 ROI) 0,5 Fibre seviyesine doğru ilerlemesi beklenmeli. İkinci fiyat hedefi muhtemelen NEO’nun fiyat tarihi boyunca güçlü bir direniş seviyesi olan 0,011 BTC alanı civarında olacak. Bu seviyeye kadar bir işlem, 0,006 BTC hattından %66,67 ROI sağlayacak.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptovest

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin