Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!
Bitcoin zengini ikizlerden sürpriz Ethereum itirafı!

Charlie Shrem ve avukatı, “BTC çalma” iddiasını çürütüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Charlie Shrem, kripto borsası Gemini’nin ortak sahipleri Cameron ve Tyler Winklevoss’tan 5000 Bitcoin (BTC) çalmakla suçlanıyor. Shrem şimdi, avukatıyla birlikte iddialara karşı göğüs geriyor.

Avukat Brian E. Klein, 2012 yılında ikizlerden 5000 Bitcoin (32 milyon dolar) çaldığı iddiasıyla soruşturma altındaki Shrem’in hiçbir görevi kötüye kullanmadığını belirtti.

Charlie Shrem’in zenginleşmesi

Dava talebinde ana odak, Shrem’in şu anki finansal durumu gibi görünüyor:

Shrem ya hapishaneden ayrıldığından bu yana inanılmaz derecede şanslı ve başarılı oldu ya da muhtemelen altı mülkünü, iki Maserati’sini, çaldığı 5000 Bitcoin ile temin etti.

Shrem şöyle söyledi:

Hapishaneden serbest bırakıldıktan sonra 100.000 dolardan az bir param vardı ve Pennsylvania’da bir restoranda yaklaşık altı ay çalıştım.

Dahası, Shrem 5000 BTC’nin aslında başka bir kişiye ait olduğunu ve erişimi olmayan bir soğuk hava deposunda tutulduğunu iddia etti.

Shrems’in avukatı Brian E. Klein da Shrem’in herhangi bir görevi kötüye kullanmadığının bir kez daha altını çizdi.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin