Charlie Lee: ''Bitcoin en büyük kripto para olacak.''
Charlie Lee: ''Bitcoin en büyük kripto para olacak.''

Charlie Lee: ”Bitcoin en büyük kripto para olacak.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Litecoin’in kurucusu ve bir Bitcoin destekçisi olan Charlie Lee, “Litecoin fiyatının yükselip yükselmeyeceğini kimse bilmiyor.” dedi. Charlie Lee’ye göre, Bitcoin sadece gerçek bir değere sahip olmayacak, aynı zamanda büyük bir oyuncu olacak.

Charlie Lee: “Fiyatın yükselip yükselmeyeceğini kimse bilmiyor.”

Kısa süre önce yapılan bir podcast’te, Litecoin’in kurucusu ve ateşli bir Bitcoin destekçisi Charlie Lee, kripto para birimi piyasası, Litecoin fiyatı ve dijital para birimlerinin geleceği hakkındaki görüşlerini paylaştı. Bu Morgan Creek Digital’den Anthony Pompliano’nun hem geçmiş hem de yükseliş eğilimleri hakkında uzman görüşü almak için yaptığı bir röportaj. Lee, bu röportajda Litecoin fiyatlarının gelecekte nasıl bir performans sergileyeceğini belirtti:

Eğer biri size söylerse fiyatın nereye gideceğini yalan söylerler. Fiyatın yükselip yükselmeyeceğini kimse bilmiyor. Birkaç boğa ve ayı piyasası gördüm. Bazen kurtuluş oluyor. Ancak ne olacağını kim bilir?

Litecoin kurucusu: “Bitcoin en büyük kripto para olacak.”

Kurucu ayrıca dinleyicilere, bazıları yakında piyasaya sürülecek olan Litecoin ile ilgili birçok özellik üzerinde çalıştığını söyledi. Dijital varlığın piyasa değerini arttırırken aynı zamanda ölçeklenebilirliğini de arttırmayı hedefliyor. Charlie Lee, Bitcoin’in fiat ile birlikte küresel rezerv para dolaşımını arttıracağını düşünüyor. Bitcoin konusunda boğa eğilimli olan geliştirici Bitcoin’in tüm dijital varlıklar arasında önemli bir yere sahip olacağını söylüyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Bitcoin en büyüğü olacak ve birkaç tane daha olacak.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin