Crypto.com Coin (CRO) ve Monero (XMR) fiyat analizi
Crypto.com Coin (CRO) ve Monero (XMR) fiyat analizi

Chainlink ve Monero fiyat analizi: LINK ve XMR için izlenecek seviyeler, teknik görünüm

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink 24 doları aştı ancak sonrasında düşüş eğilimi gösterdi, bu da LINK’in yaklaşık 22 dolara geri çekilmesini sağlayabilir. Monero ise geçtiğimiz haftalardaki satış baskısından kurtulmak için mücadele ediyor.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

LINK, iki hafta önce 22,3 dolara yükselmek için 20 dolardaki önceki ATH’sini kırdı ve bu arz bölgesini geçmek için birden fazla girişim gerçekleştirdi.

21,4 dolardan 22,3 dolara kadar olan bölge, geçtiğimiz günlerde talep görüyordu ve düşüş baskısını durdurması beklenebilir. 19,8 dolar seviyesi, 22 dolarlık bölgenin ayıları durdurmaması durumunda bir sonraki destek seviyesi olacak.

Momentum güçlü bir şekilde yükselirken ve 1:1 Gann fan çizgisi destek görevi görürken, fiyat ve momentum arasında düşüş eğilimi vardı. LINK daha yüksek, RSI ise daha düşük zirveler yaptı.

Monero (XMR) fiyat analizi

XMR, bu ayın başlarında 190 dolara yükseldiğinden bu yana grafiklerde düşüş eğilimi gösteriyor. Fibonacci Retracement aracını kullanarak, XMR için yukarı tarafa bazı direnç seviyeleri çizilebiliyor.

152 dolardaki %50 seviyesi, XMR’nin fiyat iyileşmesi için destek vermesi için en önemli seviye. Şu anda kısa vadeli momentum nötr görünüyor. XMR, son iki ayda 115 dolar ve 130 dolarlık destek seviyelerini güçlü bir şekilde savunduğu için, uzun vadeli görünüm hala iyi.

Son birkaç gündür OBV yükseliş eğiliminde olmakla birlikte, son iki haftadır devam eden satış baskısını da vurguluyor.

Önümüzdeki birkaç saat içinde XMR için önemli destek seviyeleri 135 ve 130 dolar iken, 144 dolarlık %38,2 geri çekilme seviyesi direnç olarak görev yapacak.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin