Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler
Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler

Chainlink ve Cosmos fiyat analizi: Yeni ATH çok yakın olabilir! İşte izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – 28 Ocak’tan bu yana Bitcoin ve Ethereum’un performanslarını takip eden altcoin piyasası önemli bir yükseliş gördü. Bitcoin şu anda 37.641 dolardan işlem görüyor ve 24 saatlik işlem hacmi 43 milyar dolar. Altcoin piyasaları için, artış hiçbir şekilde tek tip değildi. Chainlink, Cosmos ve Zcash gibi kripto paralar, mükemmel kazançlar kaydetmek için grafiklerde artış yaptı. Ancak özellikle BTC ve ETH piyasaları ivme kaybederse, bu kriptoların kazanımlarını daha uzun süre devam ettirip ettiremeyeceğini tahmin etmek için henüz çok erken.

Chainlink (LINK) fiyat analizi

Şu anda piyasa değerine göre sekizinci en büyük kripto olan Chainlink, 2021 yılına iyi bir başlangıç ​​yaptı ve grafiklerde katlanarak yükseldi. Son 7 gündeki %20’lik bir artışın ardından, kripto fiyat grafiklerinde yeni bir ATH bile kaydetti. Bununla birlikte işlem hacminin Ocak ortasındaki kadar yüksek olmadığı unutulmamalı.

LINK’in teknik göstergeleri, kripto pazarının gücüne ilişkin çok zıt görüşler veriyor. Parabolik SAR’ın noktalı işaretleri fiyat mumlarının altında iken ve yükselişin altını çizerken, Chaikin Para Akışı sıfırın altına düşmeye devam etti, bu da sermaye çıkışlarının güçlendiğinin bir işareti.

Chainlink, geçtiğimiz günlerde UNESCO’nun Küresel Eğitim Koalisyonu’na katıldığını duyurması ile manşetlerde yer aldı.

Cosmos (ATOM) fiyat analizi

Listelerde 25. sırada yer alan kripto para birimi Cosmos, yıla enteresan bir başlangıç ​​yaptı. Ocak ayı ortasında grafiklerde bir ATH’ye ulaştıktan sonra, büyük bir gerileme izledi. Kripto piyasasının son birkaç gündeki genel performansı iyiydi ve ATOM, şu an tekrar ATH seviyelerine yakın işlem görüyor. ATOM göstergelerine bakıldığında yakında yeni bir ATH görülebileceğini gösteriyor.

Bollinger Bantlarının genişliği, kısa vadeli fiyat oynaklığının geldiğini gösterirken, MACD hattı yükseliş eğilimi sonrasında Signal çizgisini geçti.

Bitcoin ve Ethereum’un hareketleri önemli bir rol oynamış olsa da, topluluktaki pek çok kişi, yaklaşan Stargate güncellemesinin ATOM rallisine katkıda bulunduğuna inanıyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin