featured

Chainlink (LINK) fiyatında güçlenen boğa sinyalleri: Analistler güncel durumu aydınlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki gözde altcoin’lerden bir tanesi olan Chainlink (LINK), son 1 haftadaki performansı ile dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Chainlink’in Ağ Büyümesi ve Günlük Aktif Adresleri Ocak ayında hafif bir düşüş gördü. Gözde altcoin’in fiyatı son iki hafta içinde en düşük seviyelerden en yüksek seviyelere doğru yükseldi. Ayrıca bu dönemde yatırımcı ilgisinin artması ile birlikte, cüzdanlarda tutulan LINK token miktarı da arttı.

Chainlink (LINK) fiyatı, son ​​on haftadır belirli bir aralık içinde yatay işlem görüyordu. Ancak son bir hafta içinde gözlemlenen olumlu hareket, boğaların yeniden güçlendiğine işaret ediyor. Geçtiğimiz hafta LINK, 13,8 dolardan %20 oranında bir yükseliş kaydetti ve bunun sonucunda 16,6 dolar seviyesini yeniden test etti.

Boğalar, altı hafta içindeki üçüncü denemelerinde de bir çıkış yapmayı başaramadılar. Ancak temeldeki zincir üstü metrikler birikime işaret ediyor. Yakın tarihte yayınlanan bir raporda göre, 20 dolar seviyesine doğru yukarı yönlü bir hareketin gerçekleşme ihtimali oldukça yüksek. Teknik göstergeler de bu anlatıyı destekler nitelikte.

LINK 17 doları aşmaya hazır

Yatırımcı duyarlılığını daha iyi anlamak için CryptoQuant’tan gelen verileri analiz edilebilir. Bu veriler aracılığı ile hacim bakımından en büyük kripto borsası olan LINK’in Exchange Netflow — Binance metriği incelenebilir.

Net akış, bir borsaya giren ve çıkan paralar arasındaki farktır. Daha yüksek bir giriş genellikle satış baskısının bir işaretidir.

Net akışın 7 günlük EMA’sı, metriğin 16 Aralık’tan 9 Ocak’a kadar düşüş eğiliminde olduğunu gösteriyor.

LINK fiyat tahmini

Bu istikrarlı çıkış, alıcıların bu yazının yazıldığı sırada LINK token’larını borsadan çektiğinin bir işaretidir. Yani geçtiğimiz ayda, şu ana kıyasla bir birikim olduğu söylenebilir.

Ayrıca mevcut durumu daha iyi anlamak için Borsa Arz Oranı da analiz edilebilir. Bu metrik döviz rezervinin toplam arza bölünmesiyle hesaplanır.

Bu ölçüm düştüğünde, döviz cüzdanlarındaki arzın toplam arzla karşılaştırıldığında azaldığı anlaşılır.

Bu grafikler, LINK token’larının bu yazının yazıldığı sırada borsalardan giderek daha fazla çıktığına dair güçlü kanıtlardır. Öte yandan ağ faaliyeti ise Ocak ayında bir miktar azaldı.

Aktif adresler ve ağ büyümesi yavaşlıyor

LINK’in Geliştirme Faaliyetinin festival sezonunun sona ermesinin ardından güçlü bir şekilde toparlandığı görülüyor. Bu, token’ları ellerinde tutmayı seçen yatırımcıların seçimlerine güven duyabileceği için uzun vadeli yatırımcılar için olumlu bir gelişmeydi.

Ölçümler şu ana kadar olumluydu ancak Ağ Büyümesi Ocak ayında hafif bir düşüş eğilimi gördü. 29 Aralık’tan itibaren Günlük Aktif Adresler metriği de bir dizi düşük zirve oluşturdu.

Ağ Büyümesi de benzer şekilde Ocak ayında düşüş gösterdi. Her iki ölçüm de yalnızca hafif bir düşüş gördü ancak bu, olası azalan momentumun bir işaretidir.

Çünkü bu veriler, kullanıcı tabanının son üç hafta içinde küçüldüğü ihtimaline işaret ediyor. Sonuç olarak fiyat için de bir düşüş işareti olarak algılanabilir. Yani LINK fiyatı bir süre daha mevcut aralıkta işlem görmeye devam edebilir.

Üstelik Fonlama Oranı 19 Ocak’tan bu yana önemli ölçüde arttı. Bu süre zarfında gözde altcoin’in fiyatı 14,6 dolardan 16,5 dolar seviyesine yükseldi. Bu, fiyatın mevcut aralıktaki zirveleri yeniden test etmesi ile piyasanın çoğunluğunun yükseliş eğiliminde olduğunu gösterdi.

Faaliyetteki düşüşle birlikte LINK fiyatının 16,6 dolar ile 17,6 dolar arasında bulunan bölgeden reddedilmesi mümkündü. Chainlink, son 24 saatte de küçük bir düşüş yaşadı ve 16,61 dolardan mevcut değeri olan 15,53 dolara geriledi.

Kripto para piyasasının doğası gereği yüksek volatiliteye sahip olduğunu ve bu yüzden çok değişken olduğunu akılda tutmalısınız. Dolayısıyla yüksek risk içeren bu yatırım şeklinde, yalnızca kaybetmeyi göze alabileceğiniz bir miktarla işlem yapmalısınız. Altcoin piyasası genel olarak piyasa lideri olan Bitcoin ile korelasyona sahiptir. Bu yüzden LINK satın almadan önce Bitcoin fiyat hareketlerini de incelemeniz gerekmektedir.

Her gün büyüyen ve gelişen bir sektör olduğu için kripto para piyasası, yatırımcı ilgisini canlı tutmayı başarmaktadır. Özellikle 2024 yılında yeni çıkacak olan coin’ler şimdiden büyük bir heyecan yaratmaktadır. Yüksek potansiyelli projeleri erken dönemde keşfetmenin kârı maksimuma çıkaracağını bilen yatırımcılar bu projeleri yakından takip etmektedir. Eğer siz de yenilikçi bir proje arıyorsanız, bulut madenciliğine yeni bir soluk getiren ve şu anda ön satış aşamasında olan Bitcoin Minetrix’e bir göz atmak isteyebilirsiniz.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Peki Bitcoin Minetrix nedir ve ne gibi avantajları vardır?

Bitcoin Minetrix, kripto para arenasına getirdiği çığır açan yeniliklerle bulut madenciliğine eşsiz bir bakış açısı sunarak yatırımcıların deneyimini önemli ölçüde kolaylaştırıyor. Platform, sadece mükemmel bir kripto para ön satış deneyimi sunmakla kalmayıp, aynı zamanda BTCMTX token’ları aracılığıyla bireysel yatırımcılara güvenli bir yol açıyor. Bu token’lar, yüksek güvenlik standartlarına sahip Bitcoin madenciliği fırsatlarına dönüşüyor. BTCMTX token’ları herhangi bir zamanda borsalarda kolayca alınıp satılabilir, bu da yatırımcılara esneklik sunar ve Bitcoin Minetrix’i bulut madenciliği dünyasında özgün ve güvenilir bir perspektif sunan bir proje haline getirir.

Bulut madenciliğine nasıl bir yenilik getiriyor?

Bitcoin Minetrix, bulut madenciliğini token’laştırarak işlemi basitleştiriyor. Kullanıcılar platformda $BTCMTX token’larını satın alabilir ve bunları stake ederek bulut madenciliği kredileri kazanabilirler. Aynı zamanda platform, kullanıcılara pasif gelir elde etme imkanı da sunuyor. Şu an itibariyle, $BTCMTX token’ları stake ederek %7700’ün üzerinde APY (Yıllık Getiri Yüzdesi) elde etmek mümkündür. Özellikle proje, benzersiz “Stake-2-Mine” konsepti ile dikkat çekiyor.

Ön satış aşaması

Kendine oldukça açık bir yol haritası çizen Bitcoin Minetrix, yatırımcılarına karşı şeffaf olarak güvenilir bir proje olduğunu kanıtlamaktadır. Bitcoin Minetrix projesi şu anda ön satış aşamasında ve toplam arzının yaklaşık %70’ini (2.8 milyar) bu aşamaya ayırmış durumda. Ön satışın sonuna ulaşmak için 32 milyon dolarlık bir hedef belirlenmiş durumda ve projeye olan ilgi oldukça büyük. $BTCMTX, ilk aşama için 0,011 dolar gibi cazip bir fiyatla satışa sunuldu.

Bitcoin Minetrix’i Ziyaret Edin

Siz de, bu yeni ve gelecek vadeden projenin bir parçası olarak erken aşamada yeni fırsatları değerlendirebilirsiniz.

AMBCrypto


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin