featured

Chainlink ekosistemi gelişirken LINK boğaları da boş durmuyor! Yükseliş devam edecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Akıllı sözleşmeleri gerçek dünya verilerine bağlayan yenilikçi bir ağ olan Chainlink (LINK), ağ aktivitesinde önemli bir artış görüyor. Bu da fiyatında güçlü bir yükseliş hissiyatı oluşmasına sebep oldu. Son zamanlarda, ağın adres etkinliği %10’luk bir artış yaşadı. Ayrıca kullanıcı etkileşimi ve zincir üstü etkinliği yükseliş kaydetti. Bununla birlikte, teklif-satış hacmi dengesizliği %7 ile boğaların lehine. Bu da LINK’in piyasadaki arzına kıyasla daha güçlü bir talebe sahip olduğunu gösteriyor.

Bu yükseliş göstergeleri, Chainlink’in fiyatına da olumlu bir ivme kazandırdı. Geçtiğimiz haftalarda, altcoin’in fiyatı, yerel dibe ulaştığından beri %26’lık bir artış ile önemli bir ralli gerçekleştirdi. Fiyat, bu yazının yazıldığı sırada ise 6,3 dolar civarında işlem görüyor. Bu yükseliş eğilimi, yatırımcı ilgisinin yenilendiğini ve token’ı birkaç aydır etkisi altına alan düşüş momentumunun olası bir şekilde sona erdiğini gösteriyor.

LINK yükselişinin arkasındaki sebep ne?

Gelişmekte olan DeFi sektörü, Chainlink’in yükseliş trendlerinde çok önemli bir rol oynuyor. DeFi platformları, gerçek dünya verilerini akıllı sözleşmelerine entegre etmeye çalışırken, Chainlink’in oracle’ları önemli bir araç hâline geliyor.

Chainlink (LINK)

Bu, yalnızca Chainlink’in kullanımında bir artışa neden olmakla kalmadı. Aynı zamanda LINK’in fiyat hareketini de olumlu etkiledi. DeFi ekosistemi genişlemeye devam ederken, Chainlink’in hizmetlerine olan talebin artması ile potansiyel olarak LINK’in fiyatını daha da yükseltmesi bekleniyor.

Ayrıca, ekosistemin devam eden geliştirmeleri ve ortaklıkları, ağ etkinliğine katkıda bulunuyor. Daha fazla platform Chainlink’in teknolojisini benimsedikçe, ekosistemin dinamiği büyüyor. Bu da zincir üstü metriklere ve ardından LINK’in fiyatına yansıyor.

Bununla birlikte, herhangi bir kripto para birimi yatırımında olduğu gibi, doğal riskleri göz önünde bulundurmak çok önemlidir. Chainlink’in mevcut zincir üstü verileri ve fiyat hareketi yükseliş eğilimi gösterirken, yatırımcılar daha geniş piyasa duyarlılığını izlemelidir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin