Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?
Aave ve Cosmos fiyat analizi: AAVE ve ATOM için sırada ne var?

Chainlink fiyat analizi: LINK yükselecek mi? Teknik görünüm ve izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AMBCrypto analistlerinin aktardığına göre Chainlink fiyatı, önümüzdeki ay %18 ile %40 arasında herhangi bir yerde olabilecek bir artış vaadinin altını çiziyor olabilir. Bu artış, projenin Grayscale Investment şirketi tarafından olası listelenmesi ile desteklenebilir. Söylenti son zamanlarda biraz güvenilirlik kazanmış olsa da, Grayscale henüz bu varlıkların listelendiğini açıklamadı.

Bu haberin yazıldığı sırada LINK, 8,6 milyar dolarlık piyasa değeri ile 21,42 dolardan işlem görüyor ve en büyük yedinci kripto para birimi konumunda. Önceki haftaya göre %3,2’lik bir artış kaydettikten sonra, oracle platform tokeni yakında başka bir dalgalanmaya tanık olabilir.

6 saatlik Chainlink fiyat grafiği

Ekteki grafik, Chainlink’in büyük bir düşüş eğilimi gösteren paralel kanal modelinde olduğunu vurguluyor. Fiyat üst trend çizgisine yaklaştı, ancak iki denemeden sonra başarısız oldu. Bununla birlikte bu girişimler, LINK’i önceki ATH’sini geçip yeni ATH’si olan 25,8 dolara iten şeydi. Yeni ATH’ye ulaştığından bu yana, LINK’in fiyatı, şu an bulunduğu paralel kanalın alt trend çizgisine doğru bir düşüş gördü.

Teknik göstergelere göre LINK fiyatı yükselecek mi?

Fiyat yalnızca kanalın düşük trend çizgisi tarafından desteklenmekle kalmadı, aynı zamanda kısa süreli EMA [sarı] da fiyatın düşmesini engelliyor. Bu nedenle, fiyat bir sıçrama için hazırlanmış görünüyor.

Bu sıçramaya daha fazla güvenilirlik katan RSI ve Stokastik RSI, aşırı satım bölgesine doğru bir düşüşün ve aşağı yönlü momentum kaybının altını çizdi. Son olarak, MACD göstergesi 6 saatlik grafikte sıfırın oldukça altında ve yükselme belirtisi göstermiyor.

İki senaryo var

Genel olarak, LINK’in fiyatı grafiklerde düşüş gösteriyor ancak yukarıda belirtilen destekleri göz önünde bulundurduğumuzda, yükseliş senaryosu da mantıklı görünüyor. Fiyatın nasıl gelişebileceğine dair iki senaryo var.

İlk senaryoda, fiyat kanalın düşük trend çizgisinden veya orta uzunluktaki EMA’dan [mavi] sıçrayacak ve yukarı doğru yükselecektir. Bu yükseliş trendi, fiyatı %18 ila %40 artışla 25,8 ve 30,8 dolar arasına yükseltme potansiyeline sahip olacak.

Düşük trend çizgisinin altına kapandıktan sonra düşüş trendinin devam etmesi, fiyatı 19,4 veya 18,2 dolara düşürebilir. Bu gelişme, şu anki fiyatından %10 ila %15 düşüş anlamına geliyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin