Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

Chainlink fiyat analizi: LINK için teknik göstergeler ne söylüyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ayı duyarlılığı, son birkaç gündür arttı ve aynısı Chainlink gibi altcoinler için de geçerliydi. Chainlink, yılın başından bu yana fiyatlarının yaklaşık yüzde 164 arttığını gördü. Bununla birlikte, son 7 gün içinde, piyasaya hakim olan satıcılarla LINK, değerinin yaklaşık yüzde 28’ini kaybetti. Fiyat grafiklerinde bazı toparlanma belirtileri görülse de, trader’lar yakında daha fazla düşüş olasılığından ötürü endişeli.

Yazım sırasında LINK, 10,5 milyar dolara yakın bir piyasa değeri ile 25,5 dolardan işlem görüyor ve CoinMarketCap’in listesinde dokuzuncu sırada.

1 saatlik Chainlink fiyat grafiği

Chainlink’in fiyatı, son iki ayda yükselen bir kanal oluşumu içinde yükseldi ve beklendiği gibi, kripto para için düşüş eğilimi söz konusuydu. Ek olarak, Bitcoin de geçen hafta düştü ve LINK’in fiyat sıkıntılarına katkıda bulundu.

Şu anda LINK, 35,1 dolarlık fiyat aralığı civarında güçlü bir dirence sahipken, desteği, son birkaç gündür olduğu gibi 23,9 dolar seviyesinde test ediyor. Bu destek seviyesi başarısız olursa, LINK’in 19 dolardaki bir sonraki desteğine yönelmesi ve yatırımcılara short pozisyonlar açma fırsatı yaratması oldukça muhtemel.

LINK için teknik göstergeler şu an düşüş gösteriyor ve önümüzdeki günlerde kripto para için daha fazla fiyat düşüşü beklenebilir. RSI göstergesi aşırı alım bölgesinden oldukça uzakta ve aşırı satım bölgesine yakın, bu da alıcı ağırlıklı bir pazarın olmadığını gösteriyor.

RSI daha da düşerse, LINK’in düşüş trendi devam edecektir. MACD göstergesi, Signal hattının MACD çizgisini geçtiğini gördükten sonra benzer bir resim çizdi ve bu da düşüş eğilimi ile sonuçlandı.

Chainlink, son iki ayda grafiklerde fiyat artışı gördü. Duyarlılık o zamandan beri oldukça önemli ölçüde değişti ve kripto para ayıların pençesinde görünüyor. Altcoin, son destek seviyesi başarısız olursa önümüzdeki hafta daha fazla fiyat düşüşü görebilir. Böyle bir senaryo, LINK’in fiyatının 20 doların altına düşmesiyle sonuçlanacak ve piyasada short pozisyonlar için bir fırsat sunacaktır.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin