Chainlink (LINK) işlem hacmindeki hareketlilik dikkat çekiyor
Chainlink (LINK) işlem hacmindeki hareketlilik dikkat çekiyor

Chainlink fiyat analizi: LINK için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink fiyatı hafta başından beri artıyor. Son zamanlarda kripto piyasasında, özellikle de Bitcoin’in boğa koşusunun hemen ardından yükseliş trendi başlamıştı. Yüzde 11’in üzerinde yükseldikten sonra, LINK şu anda trendin tersine dönme eğilimine giriyor olabilir ve bu, grafiklerde hafif bir düzeltmeye neden olabilir.

Bu haberin yazıldığı sırada LINK, 11 milyar doların üzerinde piyasa değeri ile 28,1 dolardan işlem görüyor ve bu da onu piyasadaki en büyük 9. kripto para birimi yapıyor.

4 saatlik Chainlink (LINK) fiyat grafiği

LINK’in 4 saatlik grafiğine göre, kripto para, ayın başından bu yana yükselen bir kanalın sınırları içinde işlem görüyor. Kısa vadede, bu, yükselen bir kanal oluşumunun kırılmasının genellikle düşüş yönünde olması nedeniyle küçük bir fiyat düzeltmesine neden olabilir.

Teknik göstergenler ne anlatıyor?

Kripto para 27-28 dolar aralığında güçlü bir direnç seviyesinin tadını çıkarıyor ve fiyat bu seviyeyi geçemezse 25,7 dolarlık desteğe doğru geri dönebilir.

Direnç güçlü kalırsa LINK fiyatı yakında kısa vadede bir fiyat düzeltmesi görebilir. RSI göstergesi aşırı alım bölgesinden uzaklaştı ve bu haberin yazıldığı sırada adımlarını aşırı alım bölgesine geri döndürüyor.

Dahası, MACD göstergesi haftanın başında yükseliş eğilimi gösterdi, ancak şu anda, Signal hattı MACD hattını geçmeye yaklaştığı için yakında düşüş eğilimi kaydetme ihtimalinin biraz daha yüksek olduğunu gösterdi.

Yükselen bir kanal oluşumunda işlem gördükten sonra, LINK grafikte vurgulanan temel direnç aralığını geçemezse biraz düşüş gösterebilir. Böyle bir senaryoda, kripto önümüzdeki günlerde 25,7 dolarlık desteğe yönelebilir. Bununla birlikte menzil aşılırsa, kripto para yukarı doğru ilerlemeye devam edebilir ve LINK, direnci güçlü bir desteğe çevirebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin