Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

Chainlink fiyat analizi: LINK için sıradaki hamle ne olacak?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink (LINK), 2019’un başında piyasaya girdi ve sürekli boğa koşusu sayesinde en umut verici kripto paralardan biri olmayı başardı. Piyasaya sürüldükten bir yıl sonra, LINK etkileyici fiyat hareketleri kaydetti ve kısa sürede 4,50 doları aştı.

Chainlink cephesinde son günlerde neler yaşandı?

Dün günü düşük bir performansla kapatmasına rağmen, LINK, 4 saatlik grafikte 50 Basit Hareketli Ortalamayı atlayarak fiyat hareketindeki yükselişini sürdürüyor. Bu haberin yazımı sırasında LINK, trader’lar kripto parayı yaklaşık 35.71 dolarlık en yüksek seviyesini geçmeye zorlarken yaklaşık 33.90 dolardan işlem görüyor.

LINK’in yeni bir kilometre taşına ulaşma yolculuğu, simetrik üçgen deseni yaklaşan bir boğa koşusunun yolunu açıyor gibi görünüyor. Bir dizi yukarı ve aşağı fiyat hareketini birbirine bağlayan birkaç eğilim çizgisinin oluşturduğu grafik modeline göre, bugünün fiyat eğilimi, bir kırılmayı tetikleyebilecek bir konsolidasyon dönemini işaret ediyor.

Genel olarak, grafik eğilim çizgileri genellikle birbirinin aynı eğim modelinde kesişiyor. Düşen fiyat hareketleri, fiyatlar yükselen trend çizgisini kestiğinde ortaya çıkıyor. Bu, ayıların ortaya çıkmak üzere olduğunun göstergelerinden biri olarak kabul ediliyor. Öte yandan, yükseliş eğiliminin başladığını gösteren azalan trend çizgisinde bir yükseliş eğilimi sinyali veriliyor.

Fiyat artışı kapıda mı?

Genellikle simetrik modeller, bir kırılma veya arıza için daha doğru bir fiyat eğilimi sunma eğiliminde oluyor. Simetrik desenler, en yüksek ve en düşük desen noktalarından ölçüldüğünde en iyi doğru tahmini sağlıyorlar.

Chainlink örneğinde, simetrik modeller, kripto paranın yaklaşık 36 ila 38 dolara ulaşmasıyla sonuçlanabilecek olan yüzde 10’luk muazzam bir fiyat artışına hazır olduğunu gösteriyor. RSI, aşırı alım alanına doğru hareket ettiği için ortaya çıkan yükseliş görünümünü de doğruluyor.

IntoTheBlock’un IOMAP grafik modellerine göre, Chainlink’in önemli direnç bölgelerinin olmaması nedeniyle yukarı doğru hareket ederken daha az dirençle karşılaşma olasılığı yüksek.

Bununla birlikte, 60’tan fazla trader’ın daha önce 290.000’den fazla LINK coin satın aldığı 33 ila 34 dolar arasındaki bölgeye dikkat etmek önemli. Böyle bir ticaret faaliyetinin tekrarı, kripto parayı mevcut direnç seviyesini hızla aştırabilir.

Öte yandan, Chainlink 31,2 ila 32,3 ABD doları arasında muazzam bir destekten yararlanıyor gibi görünüyor. 13.000’den fazla trader, daha önce bu aralıkta işlem gören yaklaşık 12 milyon LINK coin’den ticaret yapıyor ve kâr elde ediyor.

LINK’in fiyatları önemli bir fiyat artışına hazırlanıyor gibi görünse de, kripto paranın balinaları varlıklarını çok yüksek bir oranda satıyor. Bunun nedeni, onları daha iyi kar marjları oluşturmaya ikna edebilecek mevcut makul fiyatlar olabilir. Satış baskısı aynı kalırsa, LINK’in değerlemesi etkilenebilir ve düşüş eğilimi gösterebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin