Ethereum ile aynı grafiğe sahip altcoin almak mantıklı mı?

Chainlink fiyat analizi: LINK için izlenecek kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Chainlink piyasası, altcoinleri ve Bitcoin’i etkileyen büyük dalgalanmalardan pek etkilenmedi. Bu muhtemelen BTC ve LINK arasındaki azalmış korelasyondan kaynaklanıyor olabilir. Bununla birlikte, altcoinin fiyatı bir süredir yatay hareket ediyor ve oynaklık eksikliği nedeniyle bu eğilim daha uzun sürebilir.

1 saatlik Chainlink fiyat grafiği

Yukarıdaki grafik, fiyatın aynı sınırlı aralıkta hareket ettiğini gösteriyor. Ancak, bu uzun konsolidasyon dönemi LINK pazarı için yükselişi başlattı. Artık satış baskısı arttığına göre, piyasa eğilimi de değişikliklere tanık olabilir.

Bollinger Bantları daha önce birleşti, ancak ani satış baskısı göz önüne alındığında artık ayrılmaya başladı. Sinyal çizgisi, mum çubuklarının altında kalarak yükseliş dönemine işaret ederken, bu eğilim değişebilir.

50 hareketli ortalama da fiyatın yukarı doğru hareket ettiğini belirterek mum çubuklarının altında kaldı. Bununla birlikte, şamdanlar ile MA arasındaki boşluk azaldı, bu da fiyatın şu anda düşüşe geçtiğini gösteriyor.

Aşırı alım bölgesine yakın olan Göreceli Güç Endeksi, satıcılar piyasaya girdikçe dengeye doğru ilerliyor. RSI’nin cari değeri 52, bu da alıcıların ve satıcıların piyasadaki ticaret baskısını geride bıraktığını gösterdi. Bu, LINK’in mevcut düzeyde kalmasına ve konsolide olmaya devam etmesine yol açabilir.

Awesome Osilatör, piyasadaki ivmenin mevcut aşamayı devam ettirmek için yeterli olduğunu belirtti. Bununla birlikte, tüccarlar arasındaki mücadele dijital varlığı her iki yönde de itebilir.

LINK piyasası, bu yazının yazıldığı sırada bir konsolidasyon aşamasında. Bununla birlikte, kripto para şimdiye kadar çok fazla oynaklıktan yoksun ancak fiyattaki ani bir değişiklik, piyasayı ayılara veya boğalara doğru itebilir. Trader’lar, kısa vadede her an dalgalanabileceği için piyasayı takip etmek isteyebilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin