centex

CENTEX: Kripto meraklıları ve yatırımcılar için merkeziyetsiz finans platformu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

CENTEX, özellikle kripto yatırımcıları ve traderler için tasarlanmış merkeziyetsiz bir finansal platformdur. Kpritopara alım satım işlemlerinin yanı sıra, platform aynı zamanda CENTEX PAY, IEO Launchpad, DEX, CRC-10 ve CRC-20 token ihracı, p2p atomik takas, akıllı sözleşme bazlı otomatik alım satım ve masternodes gibi birçok konuda çözümler sunuyor.

CENTEX PAY – kripto paranızı banka ödemenize veya kredi kartınıza aktarmanızı sağlayan bir mobil çözümdür. Ayrıca CENTEX PAY, dünyadaki herhangi bir şirket için mobil ödeme alımı çözümü sağlayacaktır. Platform, gelişmiş blockchain teknolojisini kullanarak kripto finans merkezi ortamı oluşturuyor. CENTEX’in arkasındaki ekip, dijital varlıklar içeren finansal hizmetleri bir üst seviyeye taşımayı hedefliyor. Dünyanın her yerindeki kripto kullanıcılarına kullanışlı, konforlu, ucuz ve güvenli hizmetler sunma konusunda çok kararlıdır.

CENTEX platformunu diğerlerinden ayıran en önemli özellikler:

  • Güvenlik İstikrarı için merkezi olmayan platform yapısı
  • Dünya çapında 99 ülkede hizmet sunması
  • Kullanıcılarına CENTEX Masternodes (Depositenodes) ağından üretilen günlük ödüller sunmasıdır.

Güvenlik söz konusu olduğunda, CENTEX Bitcoin ağı kadar güçlü ve çok sağlam bir güvenlik sistemi kullanılmaktadır. CENTEX ekibi, veri depolama ve iletimini güvence altına almak için şifreleme çözümleri kullanır. Kullanıcılar, CNTX parasına yatırım yaparak CENTEX topluluğunun bir üyesi olabilir. Topluluğun bir üyesi olarak, platform geliştirmeye ilişkin karar almaya katılım hakkı kazanır. Kullanıcılar CNTX madeni paralarını cüzdanlarında tutarak veya CENTEX para yatırmalarından birine sahip olarak kar elde edebilirler.

CENTEX ekibinin merkeziyetsiz takaslar hakkında söyledikleri:

CENTEX, CNTX tokeni harcanacak gazın (gas fee) yanı sıra temel varlıklarından biri olarak kullanılacağı ana blok zincirin (main chain) bir yan zinciri (side chain) olarak merkeziyetsiz bir borsa geliştirecektir. Bu sayede herhangi bir hesap, herhangi bir token arasında bir işlem çifti oluşturabilir. Dünyanın en hızlı merkeziyetsiz dijital varlık değişimi olacak ve aynı zamanda en üst düzeyde güvenliği sağlayacak.

Ayrıntılı bilgi için aşağıdaki web ve sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilirsiniz

Web: https://centex.io
Twitter: https://twitter.com/centexio
Facebook: https://www.facebook.com/centexltd/
Telegram: https://t.me/centexio
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCx6IsfAfPQx5Nw2-3Qm0uNw
Blog: https://medium.com/@centex
Linkedin: https://www.linkedin.com/company/centexltd/

Centex Ekip Üyelerinin Linkedin Profilleri:
https://www.linkedin.com/in/rovshan-a-suleyman-gorsky-553b4884/
https://www.linkedin.com/in/nuran-azimov-8b7706187/

___________________________

Kripto Para Haber, yazıda geçen bilgilerden ve ilgili ürün ya da hizmetlerle ilgili hasar, kâr-zarar ya da kayıptan sorumlu değildir. Kripto Para Haber, yazıda adı geçen şirket, ürün ya da hizmetle ilgili okuyucuların özen göstererek kendi araştırmalarını yapmalarını önerir.

Sponsorlu makaleleriniz için iletişime geçebilirsiniz / contact us

___________________________

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin