Cardano, kurumsal düzeydeki yatırımcılar arasında ilgi görürken Bitcoin ile yarışıyor
Cardano, kurumsal düzeydeki yatırımcılar arasında ilgi görürken Bitcoin ile yarışıyor

Cardano’nun piyasa değeri 2 haftada ikiye katlandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Son kazanımlarla, Cardano (ADA) kendini ilk 5 kripto para birimi arasında sağlamlaştırmaya başladı. Cardano bu şekilde yükselmeye devam ederse piyasa değeri daha da artacak.

ADA’nın yükselişi

Cardano blok zincirinin tokenı olan ADA, Nomics’in verilerine göre piyasa değerine göre dördüncü en büyük kripto para birimi.

Geçen hafta% 31’lik bir artışın ardından, tek bir ADA tokenının fiyatı şimdi 0,88 dolardan biraz daha yüksek seviyeye geldi. Cardano’nun piyasa değeri 28,2 milyar dolardı. Polkadot’un 27,6 milyar doları ve Ripple’ın 25,8 milyar dolarlık piyasa değerinin biraz üzerinde yer alıyor.

Cardano’nun piyasa değeri geçen ay %137 arttı ve bu hareketin çoğu, fiyatın 0,44 doların biraz altında olduğu 3 Şubat’tan bu yana geliyor. Birkaç gün önce biraz gerilemeden önce 0,90 doların üzerine çıkmasına rağmen, değerinin çoğunu elinde tutmayı başardı.

IOHK CEO’su Charles Hoskinson, akıllı sözleşmelere büyük önem veren bir teminat kanıtı ağı olan Cardano’nun arkasındaki ana vizyonerdir. ADA tokenları olanlar, platformun geleceği için yönetim oylamalarına katılabilir.

Fiyat artışı bir haftadan daha uzun sürüyor. Bir ay önce, ADA 0.35 dolar değerindeydi. Ardından, Cardano’nun Şubat ayı sonunda kullanıcılar tarafından blok zincirinde yayınlanan “Yerel tokenlara” izin vermeye başlayacağı duyurusu geldi.

IOHK Pazarlama ve İletişim Direktörü Tim Harrison Şubat ayı başlarında “Ada, Cardano’nun ana para birimi olmaya devam ederken, Cardano çok varlıklı (MA) bir blok zincirine dönüşecek ve bir olasılıklar kümesi açacak” dedi.

Cardano, 32,1 milyar dolarlık piyasa değerine sahip çok yıllık üçüncü sıradaki token olan Tether stablecoin’e çok yakına bir mesafede.

decrypt


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin