Cardano’nun kağıt cüzdan sürümü çevrimdışı depolama özelliği ile geliyor
Cardano’nun kağıt cüzdan sürümü çevrimdışı depolama özelliği ile geliyor

Cardano’nun kağıt cüzdan sürümü çevrimdışı depolama özelliği ile geliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

KEVM ve Cardano 1.2 sürümünün tesnet lansmanını takiben, ekip bugün daha önce çıkarılan ve en son sürüm olan kağıt cüzdanlarını açıkladı. Daedalus 0.10.0 ve Cardano 1.2.0 sürümü otomatik güncelleme sistemleriyle teslim edilecek. Cardano’nun kağıt cüzdan sürümü çevrimdışı depolama özelliği ile birlikte geliyor.

Cardano’nun kağıt cüzdan sürümü çevrimdışı depolama özelliği ile geliyor

Cardano konuya yönelik şu açıklamayı yaptı:

Cardano için lanse edilen kağıt cüzdanlar: Daedalus 0.10.0 ve Cardano 1.2.0 sürümlerini duyurdu. Burada Cardano forumuna dair daha fazla ayrıntı okuyun.

Daedalus’a sahip olan kullanıcılar, kullanıcılarına fonlarını güvenli bir şekilde çevrimdışı saklamalarını sağlayan kağıt cüzdanlar içeren yeni özellikler hakkında bilgilendirilecek. İlk 18 kelimeye ait sertifikadaki otomatik baskı ve kullanıcı tarafından elle yazılmış 9 kelime içeren cüzdana 27 kelimelik bir kurtarma ifadesi eklendi. Daedalus cüzdan güncellemesiyle, kağıt cüzdanlar da yeniden canlandırılabilir ve çevrimiçi olarak geri getirilebilir.

Daedalus güncellemeleri

Bağlantılarla ilgili ayarlarda yeni destek sayfası, bilinen sorunların çözümlerini içeren SSS’ye erişmek, destek talepleri göndermek için bir forma erişmek ve günlükleri indirmek için bir bağlantıya ulaşmak için kullanılabilir.

Cardano 1.2.0 güncellemeleri

Cüzdan API’sinin yeni ve geliştirilmiş bir sürümü artık kripto para birimi değişimi ve önceki V0 sürümünü geçersiz kılan diğer taraflar için kullanılabilir. Eski API’ye sahip olan kullanıcıların yeni sürüme geçmeleri tavsiye edilir ve her ikisi için de belgeler kullanılabilir. Son nokta, özellikle cüzdanları almak için arka uç performansının iyileştirilmesi için kullanılır.

Kağıt cüzdan, Cardano’yu depolamak için güvenli mi?

Cardano’yu kağıt cüzdanda saklamanın Daedalus’ta saklanmaktan en büyük farkı, kağıt cüzdanların “soğuk” olması ve gizli anahtarların bir bilgisayarda saklanmamasıdır. Kağıt cüzdan biraz daha resmi ve güvenlidir. DAA’nızı Daedalus’ta tuttuğunuzda (yani cüzdanınız geri yüklendi ve Daedalus’ta mevcut) olduğunda, bu cüzdandaki gizli anahtarlarınız bilgisayarda saklanır. Bir harcama şifreniz varsa anahtarlarınız şifrelenir, ancak yine de bilgisayarda saklanır. Bu şifrelerin daha güvenli olması bilgisayar korsanlarının gerçek tuşlara erişmesi daha zor hale getirir.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin