Güçlü altcoin Cardano ayakkabı devi ile ortaklık kurdu
Güçlü altcoin Cardano ayakkabı devi ile ortaklık kurdu

Cardano’nun haftalık raporu yatırımcılara umut veriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Cardano bugüne kadar Haziran ayına giden yolda bazı olumlu hareketler gösterdi. Bugün ise Cardano’nun bir miktar düzeltmeye tabi tutulduğu görünüyor. Ancak Haziran ayının ilk günlerinde yaşanan pozitiflik ve Cardano’nun haftalık raporu sayesinde, Cardano’nun yakında bir kez daha olumlu bir yörüngeye katılması bekleniyor.

Cardano’nun haftalık raporu yatırımcılara umut veriyor

Yazım sırasında Cardano, %6,88 düşüşle 0,21 dolar seviyelerinden işlem görüyor. Cardano son zamanlardaki düşüş trendini sürdürüyor. Ancak şu andaki düşüş momentumu, Cardano’nun son dönemindeki ilerlemesini destekliyor. Bu durumda dahi iyimser kalmalı ve Cardano’nun yakında bir olumlu geri dönüş yapmasını beklemeliyiz. Bu büyüyen kripto para biriminin ileride ne olabileceğini görmek için Cardano’nun haftalık raporunu inceleyelim.

Geçtiğimiz hafta, Cardano’nun geliştirme ekibi önemli güncellemeler yaptıklarını belirtti. Elbette ki bu güncellemeler bir ürünün uzun ömürlü olmasını sağlamada önemli bir bir faktör.  Ayrıca yeni Cardano yerel cüzdanında, cüzdan işlem teslimi katmanı için yapılan iyileştirmeler ve cüzdan işlem ücretinde yapılan gelişmeler görüldü. Cardano, şimdi ağının hızını iyileştirmeye odaklanıyor. Cardano ekibi, blokların doğrulanmasını ve uygulanmasını hızlandırmak için devam eden çabasında itici güçlerini sürdürüyor. Bu iş akışı daha iyi, daha güvenli ve daha verimli bir kripto para birimine ve tabii ki daha güçlü bir Cardano Blockchain’ine katkıda bulunacak.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin