Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler
Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler

Cardano ve Tezos fiyat analizi: ADA ve XTZ için beklenen seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Cardano, bir kez daha 1 dolara yönelik bir girişimde bulunmadan önce önümüzdeki birkaç saat 86 senti korumak zorunda kalacak. Tezos ise 4,25 dolara tırmandı ve kırılma ivmesi elde ederken, reddedildikten sonra 4 doları tekrar ziyaret etti.

Cardano (ADA) fiyat analizi

ADA grafiklerde düşüş eğilimi gösterse de, 0.86 dolar bölgesi talep bölgesi olarak sağlam kaldı.

Saatlik grafikte RSI, düşüş momentumunu göstermek için nötr 50’nin altına düştü. Alıcılar fiyatı tekrar vurgulanan bölgenin üzerine çıkardığı için ticaret hacmi de düşüyor.

Bu nedenle kısa vadede ADA, 0,95-1 dolarlık arz alanına yaklaşırken satış baskısı işaretleri gösterdi. 0,86 doların altındaki bir işlem seansı, 0,815 dolar ve %23,6 düzelme seviyesi olan 0,74 dolardan destek olarak hizmet etmesi beklenirken, ADA için bir geri çekilmeye işaret ediyor.

Tezos (XTZ) fiyat analizi

Tezos güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi ve yükselen kanalın tersine ve 4,25 dolarlık direnç seviyesinin üzerine çıkabilir. Tersine bir hareketlenme halinde dirençten gelecek ikinci bir ret, XTZ’nin kazançları geri çekmesini ve 3.8 dolar işaretine doğru hareket etmesiyle sonuçlanabilir.

Fiyatın önümüzdeki birkaç saat içindeki tepkisi önemli. Momentum boğaların yanında ve alım hacmi OBV’deki satış hacminden daha yüksek.

DMI güçlü bir yükseliş eğilimi gösterdi, ancak XTZ’nin bu direnç seviyesindeki tepkisi önemli. 4.25-4.3 doları geçen bir kırılma ve aynı bölgenin yeniden test edilmesi, yukarı yönlü bir hareketi teyit ederken, 4 doların altındaki bir düşüş XTZ’nin 3.8 dolara düşmesiyle sonuçlanabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin